Kezdőoldal » Egyéb kérdések » GYIK » Ez hogy lehet? Hasznos válasz...

Ez hogy lehet? Hasznos válasz %-ra vontakozó kérdés.

Figyelt kérdés

Nem értem, hogy hogy lehet EGYSZERRE, UGYANAZON A NAPON többféle % a hasznos válaszom?

Hogy érthetöbb legyen, bemásoltam néhány (régi kérdésekre adott) válaszomat, ahogy az elmúlt kb 10 percben látható.

Itt egyértelmüen látható, hogy hol 79%, hol 80& a hasznos. (Más napokon is észrevettem már, és ami még furcsább, hogy nem is mindig ugyanazoknál a kérdéseknél 79 illetve 80, hanem változik)

1. válasz

Az IP nem müködik, hanem van: az internet szolgáltató ezen keresztül tudja azonositani, hogy ki (melyik számü csatlakozás) hová lép be, de ezt csak akkor nézik vissza, ha valami oka van (tiltott oldal, stb.)

Ha rámégy az internetre, akkor minden új kapcsolatnál uj számot kapsz - de csak akkor, ha a router is le volt választva (lekapcsolva az áramhálózatról). Tehát akkor változik, ha ujra be kell jelentkeznie. (De akkor is azonositható, ha kell)

A válasz 53%-ban hasznosnak tűnik. A válaszíró 80%-ban hasznos válaszokat ad.

# 1/7 Időpont 2009-09-12 20:45 Privát üzenet Ez a te válaszod.

2. válasz

Ha pénze van rá, ideje van rá, akkor miért baj (nem nektek kell fizetni), ha nem csinálna semmit,hanem titeket lesne, meg kritizálna, vagy ápolásra szorulna az jobb lenne? Örülj neki, hogy neg ilyen aktiv és nem hülyül bele a semmittevésbe.

A válasz 97%-ban hasznosnak tűnik. A válaszíró 79%-ban hasznos válaszokat ad.

# 4/31 Időpont 2009-09-13 14:11 Privát üzenet Ez a te válaszod.

3. válasz

nkább voltak.

A válaszíró 80%-ban hasznos válaszokat ad.

# 2/3 Időpont 2009-09-13 19:37 Privát üzenet Ez a te válaszod.

4. válasz

Semmilyen növény nem birja fény nélkül, inkább valami mást rakj be dekorációnak.

A válasz 100%-ban hasznosnak tűnik. A válaszíró 80%-ban hasznos válaszokat ad.

# 1/5 Időpont 2009-09-13 18:12 Privát üzenet Ez a te válaszod.

5. válasz

Minden rendben van, örülj neki, hogy szépen fejlödsz.

A válasz 100%-ban hasznosnak tűnik. A válaszíró 79%-ban hasznos válaszokat ad.

# 1/10 Időpont 2009-08-12 13:27 Privát üzenet Ez a te válaszod.

6. válasz

Azt nem értem, hogy miért nem tudsz hegedülni - ahhoz miért kell pénz? (Komolyan kérdezem!)

Ha fontos a párod, akkor tarts ki, lehet még forditva is a helyzet. Nem egyszerü egyedül állni mindent, de ha nincs más megoldás, akkor muszáj tovább csinálni és reménykedni.

A válasz 74%-ban hasznosnak tűnik. A válaszíró 80%-ban hasznos válaszokat ad.

# 1/8 Időpont 2009-09-14 15:16 Privát üzenet Ez a te válaszod.

Tudom, hogy a pontozás meg a % lényegtelen, nem igazán fontos dolog, csak nagyon kiváncsi vagyok, hogy erre van-e valakinek magyarázata.

A válaszokat elöre is köszönöm.

2012. szept. 26. 21:39
 1/9 anonim ***** válasza:
A százalékérték folyamatosan változik, attól függően, hogy a válaszaidat hogyan pontozzák a többeik.
2012. szept. 26. 23:34
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Egy régebbi kérdésednél látható százalék az akkori aktuális. Azt nem fríssíti a rendszer. Amúgy elég gyorsan váltakoznak a százalékok ha sokan szavaznak.
2012. szept. 27. 01:35
 3/9 anonim ***** válasza:
Utolsónak nincs igaza, mert folyamatosan változik a százalék az összes kérdésnél.
2012. szept. 27. 13:22
 4/9 anonim ***** válasza:
Érdekes én akárhányszor visszamentem egy régi válaszomhoz mindig az akkori aktuális százalékot mutatta a válaszomnál.
2012. szept. 27. 17:53
 5/9 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, valószinüleg Child of Gaia-nak van igaza, és az akkor aktuális %-ot mutatja.
2012. szept. 27. 18:04
 6/9 anonim ***** válasza:
Maga a válasz hasznossága %-ban nem változik, hacsak újabb voks nem érkezik rá, de a válaszoló hasznos válaszainak a %-értéke az igen!
2012. szept. 27. 18:18
 7/9 anonim ***** válasza:
Igen, egy új válasznál az új %-ot mutatja... és azt is fogja mutatni ugyanannál a válasznál.... a rendszer nem változtatja meg. Egy újabb kérdésre adott válasznál ismét az akkori %-ot fogja mutatni. A válaszadó százalékára gondolok nem a válaszéra.
2012. szept. 28. 01:13
 8/9 anonim ***** válasza:
Ja még annyit, hogy mikor ide bejöttem 69%-om volt minden válaszomnál... de most elvileg 70 lesz. Szóval csak akkor frissíti a százalékot ha ismételten beírsz egy választ. Ennyi.
2012. szept. 28. 04:42
 9/9 A kérdező kommentje:
Köszi
2012. szept. 28. 07:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!