Ha egy ember agyát átültetjük egy másik ember agya helyére, akkor az agy régi tulajdonosa kap új testet, vagy a test régi tulajdonosa kap új agyat?
Figyelt kérdés
2013. febr. 11. 19:13
2/6 anonim válasza:
Attól függ, milyen nézőpontból nézed.
Az agy szempontjából a test lesz az új, a test szempontjából pedig az agy.
Egyébként ilyet nem nagyon sikerült még sikeresen elvégezni.
3/6 A kérdező kommentje:
Pedig király lenne:D
Azt hallottam hogy egy vak embernek egy halott szemeit adták, és sikeresen megműtötték és látott O.o A halott szemeivel!!!! Az emberiség lassan bármire képes lesz:DD
Amúgy a gondolkodó raptor kérdése volt, gondoltam itt több választ kap, mint a fergeteges vagy nem tudom már melyik weboldalon.
2013. febr. 11. 20:17
4/6 anonim válasza:
Érdekes kérdés... úgy vélem, ennek megválaszolására nem vagyok elég kompetens.
De bennem is felmerült egy ennek kapcsán:
És ha átültetnék belém Stephen Hawking agyát meg Scarlett Johansson testét, akkor velem mi történne? o.O
5/6 A kérdező kommentje:
Te? Egy darab agy és test.
2013. febr. 13. 17:13
6/6 anonim válasza:
És akkor személyi igazolványt is kellene cserélnem? :O
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!