Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Ha egy egyforma adottságú...

Ha egy egyforma adottságú ember, szkanderozna, de az egyik erősember, a másik pedig body builder, akkor várhatóan melyik nyerne?

Figyelt kérdés
2011. febr. 28. 10:30
 1/4 anonim ***** válasza:
Mi az az "egy egyforma"?
2011. febr. 28. 10:52
 2/4 anonim ***** válasza:
Nem tudok érdemben nyilatkozni,mert én 3 egyforma adottságú ember vagyok:erős ember,body builder,izmos ember,szálkás ember...ööö...ja nem...4...szóval én 4 egyforma adottságú ember vagyok:erős ember,body builder,izmos ember,szálkás ember,kigyúrt ember...ööö...ja nem...5..szóval én 5 egyforma adottságú ember vagyok:erős ember,body builder,izmos ember,szálkás ember,kigyúrt ember,izomkolosszus...ööö...ja nem...6...szóval...pontpontpont
2011. febr. 28. 16:47
 3/4 anonim válasza:

ti is tudjatok, hogy nem igy ertette a kerdest...kicsit egyszerubben teszem en fel: atlagban egy testepito vagy egy erosember jobb szkanderben ? a valasz: nem lehet tudni, ugyanis mindketto mellett szolnak ervek:

1. testepitoi elonyok: a testepito megdolgozza minden izmat maximalisan, szkanderhez bicepsz es alkar kell, a testepito ezeket is megdolgozza maximalisan

2.az erosemberek olyan gyakorlatokban is reszt vesznek, amelyet hatalmas erokifejtest igenyelnek, a kerekforgatas stb. pl. hatalmas dinamizmust ad, es nagy loketet kell kifejtened

hatranyok:

1.a testepiotnek ket hatranya van: egyik, hogy a legtobben nem alkaroznak ! a masodik, hogy szalkasitanak es ezert az erejuk nem no folyamatosan mindig

2.az erosemberek hihetetlen mennyiseget szoktak enni, altalaban roszustusabb izletet epitenek fel stb stb

osszesitesben: nem lehet tudni, velemenyem szerint az erosemberek azert nyernenek, mert rengeteg olyan gyakorlatot vegeznek amelyes sokkoljak a kart, illetve koncentralnak nagyon az ero fejlesztesere

2011. máj. 22. 23:03
 4/4 anonim válasza:
a hatranyoknal elirtam, ugyanis az erosembereknek az eros izuletuk meg sok kajalas az nem hatrany nekik, hanem elony ! erosember hatranyok nincsenek egy testepitohoz kepest...talan nem bicepszeznek sokan annyit de ez nem igaz
2011. máj. 22. 23:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!