én majd gitározok te meg énekelj, ok?
Figyelt kérdés
igaz csak kis gagyi kínai akusztikus gitár de én szeretném ha veled együtt alapíthatnám meg kis képzeletbeli minizenekarom itt a gyakorikérdéseken:) mi leszünk az oldal hangulatfelelősei, kellemes zenét biztosítunk az olvasóknak a kérdések-válaszok kavalkádja közt.egyedül csak a képzelőerőnkön múlik minden..:)2009. szept. 5. 22:46
21/30 anonim válasza:
a dobos vagyok
ez kikérem magamnak :P
ütő nem jó ? :D
22/30 anonim válasza:
be akarok szállni! :D énekesnek jöhetek? debütáló lemezünk címe?
23/30 A kérdező kommentje:
hmm már látom is az újságcikket: " a napokban jelent meg a gymb (gyakorikérdések music band) első kislemeze Kérdések közt címmel. a nemrég alakult zenekar máris nagy tiszteletnek örvend a kérdezőközönség között, speciális játékmódjukkal, és kellemes stílusukkal. a zenekar legközelebbi következő koncertsorozatát az egyéb kérdések, szerelem szex és kultúra közösség kategóriájában tartja"
2009. szept. 6. 16:36
24/30 anonim válasza:
Sziasztok!
Megint az első vagyok.
Mekkorára duzzadt a társaság tegnap óta...!
Van már gitáros, énekes, vokalista, zongorista, dobos, hátsó hörgős, fütyülős...
Van már nevünk, megvan az első album címe...
mi kell még?:-)
25/30 A kérdező kommentje:
kitartás és türelem kedves zenekarom:)
2009. szept. 6. 19:03
26/30 anonim válasza:
a dobos vagyok
nagyon örülök, hogy ilyen befutott zenekar lettünk,rövid idő alatt
de, milyen zenét is játszunk mi ? :D
27/30 A kérdező kommentje:
a mi zenénk egyedi és új stílust teremtett, lehet hogy épp ezért lett ilyen felkapott :DD
2009. szept. 6. 20:13
28/30 A kérdező kommentje:
csak arra kérem a kedves tagokat hogy játtszunk magyar népdalokat is:)
2009. szept. 6. 20:39
29/30 anonim válasza:
A Hejj, Jancsikát remekül fügyülöm.
Szóval a magyar népdal sem akadály.
És ott van a Hull a szilva feldolgozása:
Hull a macska a fáról,
Megdöglött a whiskastól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!