én majd gitározok te meg énekelj, ok?
Figyelt kérdés
igaz csak kis gagyi kínai akusztikus gitár de én szeretném ha veled együtt alapíthatnám meg kis képzeletbeli minizenekarom itt a gyakorikérdéseken:) mi leszünk az oldal hangulatfelelősei, kellemes zenét biztosítunk az olvasóknak a kérdések-válaszok kavalkádja közt.egyedül csak a képzelőerőnkön múlik minden..:)2009. szept. 5. 22:46
1/30 anonim válasza:
OK!
Kezdheted! Behangoltam! Melyik dallal kezdjük?
2/30 A kérdező kommentje:
hmm..nemsokmindent tudok :P :D de rögtönözhetünk is, stílust teremtünk, tuti tetszik majd a közönségnek:)
2009. szept. 5. 22:49
4/30 A kérdező kommentje:
rendben, nyugodtan:))
2009. szept. 5. 22:52
5/30 anonim válasza:
Első vagyok.
Akkor kezdem egy kis dúdolgatással, hogy ihletet kapj a gitár aláfestéshez, a második válaszoló kánonban jöhet utánam!
Tehát, egy-két-há' és...
lállállá-lá-dúdurrúdddúú lallálaaala-lalá--dudurudúúúdudududúúú.....
:-))))))
6/30 anonim válasza:
rossz az énekhangom de
szintetizátor -ozni tudok :) :)
7/30 A kérdező kommentje:
/me lassan akkordokat pendít meg kíséretképp..hmm ez jól hangzik:) hogy felfigyeltek a kérdezők figyeled, jól nyomjuk:D
2009. szept. 5. 22:54
8/30 anonim válasza:
csak ha Blink 182-ről van szó :)
9/30 anonim válasza:
mi történik, miért nem hallunk benneteket?
10/30 A kérdező kommentje:
gyere közelebb, egyelőre még nem tellik hangosításra bocsi :( na de majd ha híresek leszünk...
2009. szept. 5. 23:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!