1/13 anonim válasza:
Szerintem nyisd ki a másik kettőt is!
3/13 anonim válasza:
Természetesen látja. Bár a balesetin és a rendőrségen nem igazán szeretik az olyan indoklást, hogy néztem de nem láttam...
4/13 anonim válasza:
otthon szerelmet vallok majd a Maya Goldnak.
aha.. nugátosat. ne.. ne nem kérek mellé csokimázat, köszönöm.
5/13 10 deka farhát válasza:
Nem, a harmadik szem arra való, hogy egy ceruza és vonalzó segítségével AutoCAD szintű műszaki rajzot csinálj.
Legalábbis a mi szakrajz tanárunk ezt vallotta.
:)
6/13 anonim válasza:
Csak akkor,ha a másik kettöt kiszurom !
7/13 anonim válasza:
Nos, ha hárman ültök az autóban, és az egyikőtöket Samnek hívják, aki elöl ül, akkor igen.
8/13 Jozeff56 válasza:
Harmadik szeme csak az én édesanyámnak volt. Ezt onnan tudom, hogy amikor el akartam csenni csak egyetlen darabot a friss süteményből, rám szólt, hogy látlak kisfiam. Pedig háttal állt nekem.
9/13 anonim válasza:
Hallod jogsid nem lesz az biztos, ha meg van el kéne venni!!!!!
10/13 anonim válasza:
Az enyém messziről kiszúrja, ha aluminyium:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!