Melyik szavak, szórfordulatok irritálnak téged a legjobban?
Figyelt kérdés
A kérdés magáért beszél :D
Nekem van róla egy egész listám, és is elsorolok egy párat X3 Babuci, Mamuci, Dobok egy sárgát/barnát, Klotyóznom kell, Csókacsaládnak... (H)Ennyi elég, most jöjjetek ti! :O
2009. aug. 29. 17:39
31/38 Evelynn válasza:
A legborzalmasabb a SZERIIIIIIIIIII0
ÁáÁáÁáÁáÁáÁáÁáÁáÁÁ!!!
Főleg fiúktól, mikor túl érzelmesen, túl nyálasan mondja, és még el is húzza az i betűt a végén.........szánalmas!!!
Itt van még a MÁMA, CIJJA, ÖRI-HARI meg minden -csi végű, pl. kajcsi.
Rendkívül idegesítőőőőő!
32/38 Evelynn válasza:
Az előző válaszíró vagyok
A SZERIIIII-nél nincs O
33/38 anonim válasza:
puki,csókacsaládnak,comb,fül,láb,lábújj,bőr,hús,törülköző(én törölközőnek szoktam mondani és tök ***** amikor azt mondják törülköző fúj:D),törül, placcsan,agy,bőrke... ésatöbbi ésatöbbi:D
34/38 anonim válasza:
ja amiket meg nem is akarok kimondani: vagina,pénisz és a becézései...egyszerűen képtelen vagyok és irritálnak is:D
35/38 anonim válasza:
amikor sz helyett c-t írnak, meg r helyett j-t (cejetlek, cia, cejelmes) meg a cupp, puszika, whá, cseresznyécske, nyuszikám stb.
36/38 anonim válasza:
!!!Mondj valami jot. (hala'lom)
Szeri, puxa, ribi, szupi, vagi, az anno(persze)...pfff...:|
37/38 anonim válasza:
...vagy... Depis leszek, ha nem ehetek kovi ubit toki tojival....basszus...erre levadulok:))
38/38 anonim válasza:
Nekem nincs kifejezetten idegesítő,csak amikor hangsúlyozzák az "r" betűt.
A 2009-09-02 18:19-s válaszolóhoz: én meg r helyett j-t mondok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!