A nevem Karcsi egy fej vagyok nincs törzsem se semmi csak egy fejből állok, test nélkül születtem 4 hónaposan, ritka betegség, anyám fiatal korában viz alatti szén bányász volt és talán attól alakult ki ez a dolog, milyen a rendes élet?
Figyelt kérdés
régebb a gyerekek hivtak focizni ha nem volt labdájuk de mára már vett az apjuk nekik, és nem tudom hogy hol találok magamnak párt se, elég nehéz a hétköznapi életem mindenap egy kihivás számomra....a példaképem Rambó mert izmos,bármit megtehet ,nem adja fel akárcsak én de ö fel éri csengőt2009. aug. 28. 00:14
11/16 anonim válasza:
Rossz lehet neked, mert így törzsvendég sem lehetsz sehol. Különben van pár sapkám, nemsokára jön a tél!
13/16 anonim válasza:
Jé,nekem is ugyan ez a sztorim,csak én Kitti vagyok:D De anyukám azt ígérte karácsonyra kapok egy kezet:D Amúgy szerintem lehetnél a pasim:)
16/16 anonim válasza:
Amikor ilyen kérdéseket teszel fel, olyan mintha abban az 1 fejedben semmi sem lenne. Vannak olyan emberek akiknek tényleg nincsenek végtagjaik vagy vmi hasonló, de te csak nyugodtan viccelődj azzal h. van egy üres fejed!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!