Noé vajon miért nem csapta le azt a két hülye szúnyogot?
Figyelt kérdés
2008. máj. 30. 14:29
11/23 anonim válasza:
És a szú nem ette meg a hajót (fából volt ugye?) Vagy a harkályok mibe verték a csőrüket addig? Sztem tuti kifurkálták az oldalát, az meg elsüllyedt :D
12/23 anonim válasza:
Mert nem találták fel még a légycsapót.
13/23 anonim válasza:
és békából akkor csak egyet vitt?-mert egy párt, de az kétnemű vagy mi a fene, nem?
és útközben rájött hogy a harkályt ott kellett volna hagynia:)
14/23 anonim válasza:
Leütötte őket, kinyitotta a szpobája ajtaját és kiszáltak a kicsi szúnyogok :D am. nem tom
15/23 anonim válasza:
így igaz.minden állatból egy párt.hány ember is volt a bárkán?????
17/23 anonim válasza:
Szerintem azért maradtak életben, mert 1. a szunyogok nem állatok, és nehezen kapja el őket egy 70 éves ember, 2. nem törődött velük, mert minden állat naphosszat ordibált, és mit ne mondjak, ha félsüketen kell állatokkal foglalkozni, nekem sem az lenne az első ami eszembe jut, hogy csapjak le két jelentéktelen szunyogot. A legyeket meg azért nem, mert úgy elszaporodhattak, hogy meg sem próbálta:(.
18/23 anonim válasza:
"a szúnyogok nem állatok"
MIVAN? Szerinted akkor mik, növények????
19/23 anonim válasza:
hOGY A BÁRKÁBAN SOKAT DUGHASSANAK A SZUNYOGOK :d
20/23 anonim válasza:
mert neki csak 2 volt mi 1 nap alatt nyáron akár 20-25 szúnyogot is látunk vagy száll ránk . ő egész 10 év alatt lehet találkozott velük 10-szer köszönt nekik és jólvan .
amúgy isten a pokolra küldte volna ha megszegi parancsát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!