Bírod a Raid reklámból a szúnyogot vagy a legyecskét?
ezt az új reklámot nem találtam meg, de biztos mindenki ismeri a raid night and day-ben van 2 cuki szereplő, a legyecske és a szúnyog :) őket szeretitek? :D "-még nappal van menjt te! -már este van menj te! " a légy kicsit ducibb és mélyebb hangja van, a szúnyog pedig keskenyebb de baromi jó arcoknak tűnnek:D melyik jön be nektek jobban, esetleg melykőjükkel járnátok ha úgy adódna?:D
és ne feledjétek: "raid nájt en déj. legyet űz ha fenn a nap, és szúnyogot ha jön az éj"
AtyaÚrIsten! :D
Bírom én is ezt a reklámot, de az igazi kedvencemet már sajna nem adják!:( : A béééjjjjbíííííkk??? xD
Hogy melyikkel járnék,ha úgy adódna?Hogy adódna,ha átváltoznék szúnyoggá/léggyé?Hát,nem is tudom,két ilyen jóképű rovarpasi közül olyan nehéz választani...:D
Egyébként nagyon cukik,mindkettőt bírom,de főleg a legyet,az pont azért cukibb,mert kis dagi:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!