Ha lecsapok egy szúnyogot, de a szívókája jó állapotban marad, akkor miért nemtudom megszúrni magamat vele?
Figyelt kérdés
no comment, érthető és világos :D2009. aug. 29. 12:49
1/7 anonim válasza:
Talan azert mert rosszul probalod.
2/7 anonim válasza:
Te írtad a tücsköset is, mi? Állatkínzás helyett találj már magadnak valami rendes hobbit! (Kérlek ne azt, hogy ide irogatod a marhaságaidat) És ne magyarázd meg azzal, hogy a humor kategóriában van, mert miután jelentettem, csak azután került ide!
3/7 anonim válasza:
Érdekes kérdés szerintem azt a szívókát a szúnyog tudja használni:((Bár ha szemöldök csipeszel fogodmeg akkor talán te is tudnád használni)
és ez szerintem érdekes kérdés de semmi képen sem hülye
(A szunyogokat én is gyilkolni szoktam)
ez nem állat kínzás a szunyogokra nincs szükségünk
4/7 A kérdező kommentje:
2. válaszoló: köszönöm fáradozásodat, de ez a kérdést alapból a Humor kategóriába írtam... és ez nem állatkínzás :D és a kérdés még mindig megválaszolásra vár
2009. aug. 29. 14:22
5/7 anonim válasza:
Nőstény szúnyog van kan szúnyogra gondolsz? Kan szúnyognál sikerülhet a dolog, de akkor is kell legalább 2-3 épségben léve kanszívóka. Ott érdemes vele megszúrni magad, ahol a kezed tüve még nem kezdődőtt el, de már a combodat érzed a válladon, tehát az alkarra gondoltam. Nőstény szúnyognál azért nem sikerülhet, mert amikor a geotermikus energiát felszívja és a mágneses rezonenciamérők és a kozmikus sugarak együttesen hatást gyakarolnak szegénykére, akkor a szívókája meggyengül. De mielőtt emgszúrod magadat vele érdemes a zárókupakot levenni + belemártani hipóba vagy hasonló anyagba, mert lehet van rajta egyéb fertőzés, ami hasonlít a fekáliához, de egészen, tehát a kapcsolat megvan kettőjük között.
6/7 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen az utolsó válaszát
ezek szerint nőstényszúnyoggal próbálkoztam
nálunk amugy enélkül elég erős a geotermikus rezonanciaérték, tehát csak védűruhában mehetek ki az udvarra meggyet szedni is
igen, a higiéniára énis gondoltam ezért marattam le kovalenskötésű kénsavszármazékkal
mégegyszer köszönöm szépen ezt a tartalmas választ
remélem sikerülni fog
2009. aug. 29. 15:45
7/7 anonim válasza:
Pedig tehetted volna a tudományos kategóriába is... akkor megíram volna, hogy azért, amiért a szúnyog sem tud megszúrni. Neki is keresnie kell a helyet pár másodpercig, ahol vékony a bőröd (pl. verejtékmirigy).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!