5 nap múlva világ vége. Várod már?
Figyelt kérdés
Én rettentően és pénteken csapok egy iszonyatos bulit amire meghívok mindenkit aki számít (medvedisznóember, Goa'uldok, SlenderMan, School ofosok, Szécsi Vivien, reptoidok, FILA, Chuck Norris, Michel teló, Gangnam Style)
Te eljössz?
Mit fogsz csinálni az utolsó napon?
2012. dec. 16. 20:13
21/26 anonim válasza:
Én várom,mert úgy hírlik,Korda György fog keringőzni aznap.
22/26 hector117 válasza:
Nem kell félni nem lesz világ vége csak rosszul olvasták a maják üzenetét akkor fog lezárulni az első ötezer év ennyi
23/26 anonim válasza:
Már 1mázsa szilvásbuktát készítettem be, szépen akarom várni a reptoidokat... :)
24/26 anonim válasza:
Jöhetne volna előbb, még a karácsony előtti hajtásban a héten kidolgozom a belem, januárig előre minden ki lett adva. Aztán pénteken meg úgyis meghalunk.
25/26 anonim válasza:
Most már biztos, hogy nem lesz világvége! Kiszel Tünde árulja a 2013-as naptárát!
26/26 anonim válasza:
"Testi kapcsolatot létesítek Sonny Moore-ral" :D ez jó volt :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!