5 nap múlva világ vége. Várod már?
Figyelt kérdés
Én rettentően és pénteken csapok egy iszonyatos bulit amire meghívok mindenkit aki számít (medvedisznóember, Goa'uldok, SlenderMan, School ofosok, Szécsi Vivien, reptoidok, FILA, Chuck Norris, Michel teló, Gangnam Style)
Te eljössz?
Mit fogsz csinálni az utolsó napon?
2012. dec. 16. 20:13
11/26 anonim válasza:
1.megtartom a szülinapom 2.elmegyek hozzád:DD oks?:D
12/26 vagyokakilehetek válasza:
igen várom már. onnantól nem fizetem a banknak a hitelem mivel már nincs világ akkor a hitelem is semmissé válik :):)
13/26 anonim válasza:
Sajnálattal kell, hogy közöljem, de az utolsó Goua'uldot (Ba'al) kivégezték és ennek már vagy 5-6 éve :S
14/26 analhuzogato válasza:
Én egy 24 éves Tiszaföldvári szűz fiút fogok kergetni egy guminővel a kezemben.
15/26 anonim válasza:
SZILVÁSBUKTÁT, MERT AZT SZERETEM!
amúgy meg, sok ilyen 1000 éves nokiából építek egy bunkert, túlélem, aztán BTICH PLEASE!
16/26 anonim válasza:
én a nap első felében az iskolában fogok rohadni, aztán hazamegyek és kockulok ameddig csak lehet!:) 14/L
17/26 anonim válasza:
én nem megyek iskolába,mert lesz..
18/26 A kérdező kommentje:
13!.:
Nem igaz, mert még élek. Egyetlen egy klón létezéséről sosem derült fény, aki én vagyok.
Üdvözlettel:
Baál
2012. dec. 16. 20:57
19/26 anonim válasza:
A NASA megerősítette, hogy azon a napon be fog borulni az ég!!!!!!
Nagyon-nagyon sötét lesz, és csak gyenge fény lesz!!
jelenség neve: ÉJSZAKA
20/26 anonim válasza:
Lezárul a 13. korszak ami 1776.-ban kezdődött (illuminati alapítási éve). A 13. korszak végével kiteljesedik a a 13 sorból álló piramis (ami az egydolláros hátulján is látható) és átveszik az illuminátusok a világ felett a hatalmat. Amúgy a gangnam style a világvége hírnöke. Nostradamus: "A nyugodt reggel után bekövetkezik a világvége, mikor a táncoló ló 9-szer körbefordul" dec.21 én éri el az 1 milliárdot a gangnam style. Én megmondtam...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!