Elég álmos vagyok, meg sokat pisilek is, meg néha egy kicsit szédülök is. Terhes vagyok?
Figyelt kérdés
2009. aug. 14. 19:09
1/9 anonim válasza:
Igen, viszont vigyázz, nehogy kipisild a gyerekedet is:D
5/9 anonim válasza:
nem vagy terhes,mert nem vótá velem!
horggyá bugyit és ne pörögjéééé!
6/9 anonim válasza:
Ki kérdi ezt? Nem józsi f/13 ??.. akinek nem jött meg a menzesze?XDXD
7/9 A kérdező kommentje:
Sziasztok!Én nem a Józsika vagyok,Hanem Ildike 18 for ever,és a menzim már kb 6 hónapja késik.De ennek nem tulajdonítok nagy figyelmet mert máskor is késett már.Csak nem ennyit.Szerintetek teszteljek?Vagy még túl korai?Nem akarok csalódni!!!!!!!!!!!!!Ja,és elég zabálhatnékom van,az elmúlt időben elég sokat híztam,főleg hasra.:)
2009. aug. 16. 09:45
9/9 A kérdező kommentje:
Nem tom,lehet.Lehet,te árulsz drogot?Mert ha tőled vettem akkor nem tom.Már nem emlékszem arra a napra.:D
2009. aug. 17. 09:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!