Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Már vasárnap óta késik, tehát...

Már vasárnap óta késik, tehát ez már a 4. nap. A hőm még mindig 37. Tüneteim sokat pisilek, néha szédülök, és kb. ennyi. Lehet, hogy pocaklakóm van?

Figyelt kérdés
már többször írtam erre az oldalra. Mindig olyan jó tanácsokat és megnyugtató szavakat kapok. Most is írok. Már vasárnap óta késik, tehát ez már a 4. nap. A hőm még mindig 37. Nekem eddig még soha nem késett, mindig 28 napos ciklusaim voltak, és órát lehetett volna hozzá állítani. Tüneteim sokat pisilek, néha szédülök, és kb. ennyi. Hétfőn a teszt nega lett. Vasárnapig várni akarok a következővel. Szeretnénk a babát, de most reménykedünk nagyon.
2008. márc. 5. 08:37
 1/10 A kérdező kommentje:
mármint abban reménykedünk, hogy sikerült:)))
2008. márc. 5. 08:38
 2/10 anonim ***** válasza:
szerintem varj pár napot.és tasztelj vannak olyan tesztek amik korán ki mutatják.sok sikert.
2008. márc. 5. 08:39
 3/10 anonim ***** válasza:

Szia!

Nem írtad,hogy nincs-e esteleg valami változás otthon ami idegeskedésre feszültségre ad okot.Ha nincs minden a megszokott rendben zajlik körülötted,akkor gratulálok kismama!!

Írd meg mi lett az eredmény!

Sok sikert!

2008. márc. 5. 08:42
 4/10 A kérdező kommentje:
nincsen semmi különös zavaró körülmény, még csak az sem, hogy most nagyon rágyúrtunk volna. Minden ugyanúgy zajlik otthon. Viszont ez a mindjárt megjön érzésem is meg van, néha rohanok a wc-re, hogy na most akkor megjött és semmi.
2008. márc. 5. 09:01
 5/10 A kérdező kommentje:
meg fogom írni, hogy mi lett, de vasárnapig szeretnék várni, mert akkor már egy hete lesz, hgy nem jött meg, és remélem nem is fog. Addig csak a pozitív dolgokra gondolunk a párommal, és reménykedünk. De azt is tudjuk, hogy, ha most nem, akkor majd a következő hónapban sikerülni fog:))))
2008. márc. 5. 09:03
 6/10 anonim ***** válasza:
meg irnád nekem hogy van e mellfeszülésed mert nekem mindig szokott lenni mesi elött most viszont nincs és nem is görcsölök ahogyan szoktam .REMÉNYKEDEK
2008. márc. 5. 09:07
 7/10 A kérdező kommentje:
szia nekem a mensi előtt semmim nem fáj, csak és kizárólag a derekam, illetve a sípcsontom a lábaimban. És ez már legalább azóta így van, amióta mensizek, tehát belőlem ne indulj ki, én egy ritka este vagyok.
2008. márc. 5. 09:08
 8/10 A kérdező kommentje:
bocs nem este, hanem eset
2008. márc. 5. 09:08
 9/10 anonim ***** válasza:
KÖSZI én azt hiszem te 100%babás vagy
2008. márc. 5. 09:12
 10/10 A kérdező kommentje:
semmi sem 100%, én úgy avgyok vele, hogy kivárom azt az egy hetet, de neked is drukkolok
2008. márc. 5. 09:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!