7 évesen még szűz vagyok. Gáz?
Figyelt kérdés
Na, csak ezt szerettem volna belinkelni, ezt tessék megnézni, mielőtt a Szerelem, szex kategóriába írtok.
http://www.youtube.com/watch?v=PJASSy3EdG4
De a kérdésre is válaszolhattok, ha gondoljátok. :)
2009. aug. 12. 20:07
1/14 anonim válasza:
Nem mondod, hogy nem volt cumid??? :)
2/14 A kérdező kommentje:
Nem, Libatolvaj Bajnai elprivatizálta előlem :D
2009. aug. 12. 20:18
3/14 anonim válasza:
A videó nagyon jó! Megnéztem, és tényleg jól összeszedték! Azért van néhány igazán találó mondat a végén! :D
A kérdéssel sajnos nem tudok mit kezdeni, már régen voltam 7 éves, és nem tudom, mi a divat manapság! :P :D
4/14 A kérdező kommentje:
A kérdéssel ne foglalkozz, csak ha nagyon unatkozol, de máshogy nem tudtam kirakni az oldalra a vidit, mert ugye nincs LINKEJJÉ IDE kategória :P
2009. aug. 12. 20:30
5/14 anonim válasza:
Hahahahahaha! Nagyon jó, köszönjük!
A kérdésedre annyit tudnék válaszolni, hogy egy-két településen a Nyírségben már gáz!
6/14 anonim válasza:
Miii? Hogy te még szuz vagy? Há' nem szégyelled magad?
7/14 anonim válasza:
Ja már láttam én is. Mondjuk durvább kérdéseket is láttam ma már itt. Itt van például ez: http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__fogamzasgatlas_..
8/14 A kérdező kommentje:
wow....ez durva...lehet kárörvendő vagyok, de ezek után az AIDS-es kérdéseken, amit 10-en 20-on évesek tesznek majd fel, röhögni fogok egy jót. :)
2009. aug. 13. 00:34
10/14 anonim válasza:
manapság az is ciki ha 8 év múlva az lesz ;) :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!