A szellemek földi követe fekete pákó?
Figyelt kérdés
Azt olvastam egy cikkben hogy aki a szellemek és az ember világa között kapcsoaltot tud teremteni az a fekete pákó ez igaz ?2012. okt. 29. 09:28
1/5 anonim válasza:
Ha arra gondolsz, hogy szellemileg valahol az ébrenlét és a kóma között ingadozik, akkor igen.
2/5 anonim válasza:
Úgy bizony!
Persze nem gondolta, hogy lebukik, azt hitte, hogy erre sohasem fogtok rájönni.
Nem véletlen, hogy olyan sokat hablatyol valami érthetetlen, idegen nyelven, még jó, hogy eddig csak viccesnek tűnt a szemetekben. Mostmár kénytelen lesz színt vallani. Fekete pákó = fekete szín.
3/5 Tom Benko válasza:
Mindig mondtam, ez itt a humor topik...
4/5 anonim válasza:
igen, az ő neve eredetileg Fekete Dákó és ő volt a legelső ember a Földön, aki egyvégbe reinkarnálódik.... :D :D
5/5 Tom Benko válasza:
Mindig mondtam, ez itt a humor topik...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!