Léteznek csillagharcosok?
Figyelt kérdés
és akkor szupercsillagharcosok is? és egyszer fel fog ébredni Bubu és felrobbantja a földet?2012. okt. 28. 17:55
1/5 anonim válasza:
Biztos léteznek. Nekem a szomszédom Chuck Norris.
2/5 anonim válasza:
Igen, volt egy ilyen csoporttársam.
Volt vagy 2.20
3/5 anonim válasza:
Csillagharocs a magyar Gagyi fos Szinkron :D
Saiyan van csak :D
4/5 anonim válasza:
Nem hiszek bennünk. Bár van egy pár halálisten ismerősöm meg pár hollow is. Egyik haverom pedig már látta egyszer egy sötét varázslót a a yugioból, de hogy csillag harcos létezik e? Nem hiszem.
5/5 anonim válasza:
Hogy lehettek ilyen hülyék? Köztudott, hogy léteznek... Én láttam egyszer egyet, de sosem fogom elfelejteni azta pillanatot! :S Épp utazgattam és láttom egy űrhajót, valami capsule corp vagy mi volt rá írva, és valami idóta ugrált abban az izében, és a namek bolygóra tartott az irányából kivehetően, de érdekes, hogy aztán elpusztult a bolygó, de tuti, hogy ő volt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!