Vámpírok igenis léteznek! Bizonyíték lent! Nem hiszitek?
Figyelt kérdés
Az amerikai függetlenségi háború lényegében a vámpírok és az emberek között zajlott! Én láttam a filmet és összeállt a kép! Hála istennek Abraham Lincoln megölte nagy részüket, ki tudja milyen lenne a világ ha ő nem élt volna!2012. szept. 9. 10:50
1/16 anonim válasza:
A saját egészséged érdekében keress fel szakorvost!
2/16 anonim válasza:
Én is láttam a filmet, az elején tök helyes volt Abraham, 3D-ben néztük a moziban. De menjél pszichológushoz.
3/16 anonim válasza:
Energia vampirokra gondoltal ugye? Ezek leteznek, kiirtani sem lehet oket pl.
4/16 anonim válasza:
Mi van már elmegyogyóban is van internet? De hajolj közelebb mert súgok valamit... VÁMPÍROK NEM LÉTEZNEK/TEK.
5/16 anonim válasza:
Én már a film címéből tudtam, hogy egy nagy marhaságot hozott össze pár hatalmas fantáziával rendelkező emberke. Várd ki a 7. Osztályt ott majd lesz szó az U.S.A történelméről, de addig fogd be a szád és húzz innen mert nálad már nagyobb vámpírb.uzival is találkoztam az Ezotéria kategóriában akik jobb kamukérdéseket/sztorikat írnak. Űlj le fiam, Történelem, 1-es.
6/16 anonim válasza:
Alapból a kérdés Humor kategóriában van, így nem értem miért veszik komolyan egyesek :D
8/16 anonim válasza:
Mert előszőr az Ezotéria-> Természet feletti lények kategóriában volt.
9/16 anonim válasza:
tudtad hogy a drog károsan hat a szervezetre?állj le vele...
10/16 gréta9812 válasza:
Istenem...de hat az egy film!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!