Vámpírok igenis léteznek! Bizonyíték lent! Nem hiszitek?
Figyelt kérdés
Az amerikai függetlenségi háború lényegében a vámpírok és az emberek között zajlott! Én láttam a filmet és összeállt a kép! Hála istennek Abraham Lincoln megölte nagy részüket, ki tudja milyen lenne a világ ha ő nem élt volna!2012. szept. 9. 10:50
11/16 fairi1 válasza:
Erre csak annyit tudok mondani viccnek elég gyenge, komolynak meg borzalmas.
nem tudom Kérdező te minek szántad, de nem lehet se komolyan venni, se nevetni ezen.
12/16 Jookoo válasza:
Vámpírok léteznek,a nácik pedig a holdon vannak XD(Iron Sky ha valaki nem értené)
13/16 anonim válasza:
vámpírok tényleg léteznek a 2 szemel láttam 3 mat!És nem csak én hanem a legjobb barim is!
14/16 Jookoo válasza:
Oké én meg 3 szemmel láttam 2-t és nem csak én hanem a legjobb bocim is.
15/16 anonim válasza:
Igenis léteznek!Jómagam is vámpír!Ha valaki megvágja magát akor valamiféle érzést érzek mintha épp megakarnám harapni!Imádom a vért egyépként is!Plusz imádom magam és más néhány embert megharapni!Rohadt gyorsan futok,nagyon erős vok és este nem tudok aludni!Úgyhogy KUS!
16/16 Jookoo válasza:
Pár jó tanács:ha nappal nem tudsz legalább éjjelente járj valami nyelvtani képzésre!Továbbá a vámpírok pont azért isznak vért mert szükségük van rá az életben maradáshoz,hiszen halottak,tehát melyik az a selejtes vámpír aki a saját vérét issza meg?Ez olyan mintha egy húsevő állat a saját húsát enné meg,tehát szerintem biológia órákra is el kéne járnod,bár az ilyen alap tényeket egy elsős is tudja úgyhogy nem tudom hova kéne menned.Az hogy gyorsan futsz magyarázható azzal,hogy sportos vagy,továbbá azzal,hogy alap pszichológiai ismeret,hogy ha valaki aki bemeséli magának,hogy gyorsan fut mert vámpír akkor egy idő után tényleg gyorsabban fog futni,aki pedig azt meséli be magának,hogy fáj a feje annak egy idő után fájni fog a feje,természetesen ez korlátozott,például a srác aki magát Son Goku-nak képzelte nyilvánvalóan repülni nem tudott ettől még.Egyébként egy átlagos felnőttnek az életben maradáshoz napi 22 liter(!) vért kéne meginnia,továbbá vitaminokat kéne szednie,és egy 16 éves gyerek számára is minimum napi 18 liter vért kéne elfogyasztania,ami természetesen képtelenség lenne,erre csak egy milliárdos lenne képes,aki rengeteg alkalmazottat bérelne csak azért,hogy vért adjanak.Ja a nagy erőre pedig egyszerű a magyarázat:vagy alapból erős vagy,vagy gyakran vagy dühös vagy izgatott emiatt az adrenalin extra erőt ad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!