Itt áll a szobámban egy klingon és arról próbál meggyőzni, hogy a reptoidok nem léteznek. Szerintetek igaza van?
Figyelt kérdés
2012. márc. 25. 21:56
1/19 anonim válasza:
hát én már hiszek neked, az előbb asszem 3. típusú találkozást éltem át........de nagyon remélem, h nem így volt csak élénk a fantáziám rajtam kívül még 2 embernek is.
2/19 anonim válasza:
Szóval King-kong ott van a szobádban és reppel a tojásokról?
Nem egyszerű....
3/19 anonim válasza:
Vigyázz,ő is reptoid!Törölni fogja a memóriádat.
5/19 A kérdező kommentje:
1. válaszoló: nagyon hálás vagyok
2.: nem King-kong reppel
3.: mi ennek a legjobb módja?
4.: tessék, figyelek XD
2012. márc. 25. 22:43
6/19 anonim válasza:
szerintem bevan rugva a klingon mert a reptoidok a busmanok ősei és már rég kihaltak .. : /
7/19 anonim válasza:
Szerintem ha klingon akkor tuttira a vulkaniak alcaztak annak mert andorian es felig klingon ... es a reptoidok meg csapda... Hogy tudjon veled szexelni egy reptoid es azt hodd hogy csak allom ...
8/19 A kérdező kommentje:
Akkor jobb lesz, ha vigyázok, és hanyatt fekve alszom.
2012. márc. 26. 10:14
10/19 WorfHadnagy válasza:
Hééé, én klingon-szakértő vagyok, szólj a kabinodban ücsörgő harcosnak, hogy jöjjön a konzolhoz, majd én megbeszélem vele. XD Tanultam xenolingvisztikát is, a nyelvüket is beszélem. :-D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!