Itt áll a szobámban egy klingon és arról próbál meggyőzni, hogy a reptoidok nem léteznek. Szerintetek igaza van?
Figyelt kérdés
2012. márc. 25. 21:56
11/19 A kérdező kommentje:
Komolyan? Bizonyítsd be...
2012. márc. 26. 20:24
12/19 anonim válasza:
azt hogy terhes vagy? nézd 4,34óra 16 perc és 8 másodperc mulva lepetézel a sarokba majd bebábozodsz és amikor kikelnek a kis reptoidok felzabálják a kis testedet, kóbászaaa :D na ugye hogy terhes vagy bebizonyítottam :D
13/19 A kérdező kommentje:
És ez ellen most mit tegyek?
2012. márc. 26. 21:57
14/19 anonim válasza:
hát a klingon nagyon nagy hülyeséget beszél..szerintem a reproidokkal áll egy oldalon és csak félre akar vezetni..+ vigyáznod kéne, mert már bejutott a házba és lehet hogy következő estére már a repdoidok is vele tartanak!
15/19 A kérdező kommentje:
Na, most sikerült nehezen írnom, de amit át kellett élnem.... Több reptoid támadást vertem vissza... A klingon tényleg kém volt... Kívánjatok sok szerencsét!
2012. márc. 28. 21:06
16/19 WorfHadnagy válasza:
A klingonok nem kémkednek. Kikérem magamnak a nevükben. (Azért értesítem a Nagytanácsot, hogy nézzenek utána. Neve, rangja? Mármint a klingonnak).
17/19 A kérdező kommentje:
Sajnos eszerint árulóval állunk szemben (igen, tudom: ez nagyon nagyon ritka, lehet eddig még elő se fordult ilyesmi). Neve K'mpec - mint a főtanácsosnak (...)- és összekötőtisztként dolgozik elmondása szerint, de ez nyilván csak hazugság.
2012. márc. 29. 10:36
18/19 WorfHadnagy válasza:
K'mpec kancellár nevét mosdatlan szájára ne vegye egy ilyen p'taQ! D'ktagh-ommal vájom ki szívét, majd a targh-ok elé vetem. Értesítem a Nagytanácsot, hátha tudnak tenni valamit az ügyben. :-D
19/19 A kérdező kommentje:
Engem is végtelenül elszomorít... nem értem, hogyan történhetett...
2012. márc. 29. 22:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!