Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Mi hír a Mézga családról?...

Mi hír a Mézga családról? Tudtok róluk valamit?

Figyelt kérdés
nagyon eltűntek a nyilvánosság elől:( aki tud bármit róluk írja meg, élnek még az öregek, vagy már szétment a család? Aladár sok dolgot barkácsolt, tanul valamit vagy már dolgozik? és Kriszta vitte valamire? szerettem ezt a családot mert olyan kis összetartóak voltak, Géza bá mindig mesélte milyen kalandokba keveredtek egy jövőbeli rokon miatt..bár azt már akkor sem értetem de ráhagytam:) hát...azóta sok idő telt el de bármit tudtok róluk mostanában írjátok le. köszi:)
2009. júl. 29. 00:03
 1/7 anonim ***** válasza:
67%
Én úgy halottam, hogy a szomszédjuk az a Máris, kinyírta az egész családot érthetetlen okokból, azután elmegyógyintézetbe zárták.
2009. júl. 29. 00:07
 2/7 anonim ***** válasza:
73%
1 euróért megmondom:))
2009. júl. 29. 07:48
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Ezek nem öregszenek semmit, ugyanez megy még most is amiket leírtál, irigylem őket. Minden reggel nézem a tévében a hülyeségeiket.
2009. júl. 29. 10:32
 4/7 anonim ***** válasza:
74%

Sajnos elváltak, a gyerekek most itt laknak nálam, de még pereskednek és addig nem kívánnak a nyilvánosság elé állni.

Géza szóvivoje vagyok.

2009. júl. 29. 14:39
 5/7 anonim ***** válasza:
93%

kriszta tiszta gyagya, mert üres az agya. bemutatom lüke aladáárt.

folyton marja böki, mint cicust a blöki, itt nincs elásva még a csatabáárd

ooooooóóóóóóó

van itt nálunk hajcihő, csudajó hangulat, olyan mint a vadnyugat, zenebona, ricsaj

papa-mama gyerekek, csupa szív, szeretet, egy se nyafog, kesereg, tréfa csupán a baj

2009. júl. 29. 21:13
 6/7 anonim válasza:
45%

Az oregek meg egyutt vannak.Kriszta sikeresen elvegezte az egyetemet ket diplomaval rendelkezik,uzletasszony lett belole,hozzament egy kulfoldi ferfihoz,harom gyermekuk szuletett es kint elnek Amerikaban.Aladar elvett egy not,kitol elvalt,miutan megszulettek a harmas ikrek es megtudta hogy a no megcsalta,a birtosag neki itelte,de mar a nagyszulok nevelik,mert bortonbe csuktak a sok tiltott barkacsolgatas miatt,meg mert felrobbantotta a lakast.Maris szomszed jelenleg elmegyogyinteZetben tartozkodik,mert megorjitette az a teny,hogy a Mezga csalad sarjai vittek valamire.Ha keresned oket mar az uj villanegyedben laknak a nagyszulok az unokakkal,mert Kriszta tobb milloval tamogassa oket havonta.Az A bizonyos rokon pedig erthetetlen korulmenyek kozott varatlanul meghalt.

ennyit tudok roluk

2009. júl. 30. 14:35
 7/7 anonim ***** válasza:
Dehisz még meg sem született :D
2010. júl. 11. 02:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!