Jaj nem most mihez kezdjek? Már nagy a baj!?
A macskám egy Gonosz beszélő állat aki el akarja lopni előlem a világuralmat!!!És megkötzött a pincében...
Háá segítség most veribelea fejem a laptopbaaajhdbjhjkxchvjxhjkxvbcg hgcjyxcgyjchyxjg..
Micsoda?! Én sejtettem, hogy nem lehet megbízni ebben a macskában. Nem fogom hagyni hogy ellopja előlünk a világuralmat! Ne aggódj már küldöm is a segítséget!
-Dalekok készüljetek az ellenség megsemmisítésére!!
Muháháhá...Én magyok az... a macska!
És most elmondom mik a terveim és senki ismétlem SENKI nem álíthat meg engem! A földön lévő embereket átváltoztatom macskává és még pár embert meghagyok szolgának.Viszont aki ellent mer szegülni annak Rossz Ismétlem ROSSZ következménye lesz... MUHAHAHAHÁÁÁÁ!
Miau,MIAU,MIAU
# 7 te nem hódolhatsz be egy macskának! Te emberi lény vagy, nem hagyhatod hogy egy nyávogó szőrgolyó uralkodjon feletted!
Ide figyelj te macska add meg magad és engedd el a kérdezőt különben nagyon csúnya véget fogsz érni! Kapsz öt perc gondolkodási időt.
És kapsz viszkászt is.
Nem hódolok be, de hát... Most tényleg választanom kell? Embernek vagy macskának hódoljak be? Inkább leszek tejfölösszájú.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!