Most akkor szuperhős vagyok?
Figyelt kérdés
A minap különleges képességeket fedeztem fel magamon: 3x gyorsabban öregszem, sósavat könnyezek és átlátok az ablakon. De nekem ennyi nem volt elég, ezért valami nukleáris cuccban ötször megfürödtem. A doki azt mondta, rákos lettem, de nem hiszek neki, mert azóta a sötétben nem szoktak látni, tehát valószínűleg láthatatlanná tudok válni éjszakánként.2012. aug. 17. 13:28
11/17 anonim válasza:
na de várj! te vagy JOKER! :DD
12/17 A kérdező kommentje:
Höh, tényleg. :D Na majd leigázzuk azt a kívülhordjaazalsógatyájátSupermant. Én vagyok Joker meg egyben egy új szuperhős is! De nem vagyok ám skizofrén.
2012. aug. 20. 18:30
13/17 anonim válasza:
há én is szuperhős vagyok a nevem kék stressz oldó kocka XD a szuper erőim lélegzés mozgás látás és az emberek rajtam töltik ki mérgüket pénzért cserébe XD
14/17 A kérdező kommentje:
Ez nagyszerű. ^^
2012. aug. 25. 13:50
15/17 anonim válasza:
Komolyan,ti hülyék vagytok? Szuperhősök csak a mesékben léteznek hú de böszmék vagytok szuperhősök nincsenek valószínű mindenre van magyarázat
16/17 anonim válasza:
Rontod itt a kedvet uccsó!
Én is szeretnék csatlakozni én biciklivel kva gyors vagyok és tudok a víz alatt levegőzni ráadásul azt is felfedeztem higy a marson van víz és nincs tőle messze a vénusz és a mikyway(tejút)
Teleportáló képesség
Én leszek flash⚡💖
17/17 anonim válasza:
Egyébként harley quinn lennék de elfoglaltad a jokert és nem akarok a csajod lenni
De flash is jó,igázzuk le supermant!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!