Most akkor szuperhős vagyok?
Figyelt kérdés
A minap különleges képességeket fedeztem fel magamon: 3x gyorsabban öregszem, sósavat könnyezek és átlátok az ablakon. De nekem ennyi nem volt elég, ezért valami nukleáris cuccban ötször megfürödtem. A doki azt mondta, rákos lettem, de nem hiszek neki, mert azóta a sötétben nem szoktak látni, tehát valószínűleg láthatatlanná tudok válni éjszakánként.2012. aug. 17. 13:28
1/17 A kérdező kommentje:
Ja, és még azt szeretném kérdezni, hogy köztetek vannak szuperhősök? Mert Supermannel nem akarok barátkozni.
2012. aug. 17. 13:33
2/17 anonim válasza:
micsoda véletlen :o én is hős vagyok:D
am ne haverkoggyá' vele , engem is többször átvert és lóg egy vemhes kétfejű kecskével is, már több mint 20 éve -.-
4/17 A kérdező kommentje:
Ezért járkálok 20 kiló kryptonittal a zsebemben, hogy elkerűjön az a csaló! Most, hogy szuperképességekre tettem szert, a célom egy Supermanmentes világ lesz.
Nem fog többé csalódást okozni senkinek!!
2012. aug. 17. 16:10
5/17 A kérdező kommentje:
*elkerüljön
2012. aug. 17. 16:15
6/17 anonim válasza:
De jó, végre szuperhősök! ^^ én is az vagyok. vizes leszek a fürdőkádban, miközben engedem a vizet, és 1 perc alatt meg tudom magam szárítani a nagy piros fürdőlepedőmmel. Ez még nem minden. A fogaim olyan erősek, hogy akár egy almát is el tudok vele harapni! Volt erősebb is, de az a szemét Superman elcsórta az energiám negyedét! :( ne bízzatok meg benne!!!
8/17 anonim válasza:
Én nekem meg már van átlátszó fémem is, úgy hívják drótkerítés. Csatlakozhatok? ^_^
9/17 A kérdező kommentje:
Örülök, hogy vannak itt rajtam kívül más szuperhősök. ^^ Fogjunk össze Superman ellen! Mi leszünk az új Bosszúállók!!
2012. aug. 17. 23:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!