Szuperhős lettem?
Név: TheBullyman - aki elvarázsol
Pontosan miben nyilvánul meg ez a képességed? Neki csapod a falat az asztalnak vagy csak a szívószálad gurul el 2 centire. Szerintem Uri Gellert nagy hatással lehetett az energiáidra (nekem a kanalat is csak fizikai erővel sikerült félig elhajlítanom), de ez nem lesz elég az x-menhez. Főleg mert nem vagy amerikai (?), meg különben is itthon van most szükség az erődre. Nem tudom mi lesz velünk, ha a reptoidok és a badacsonyi görényember összefognak ellenünk. Én nagyon félek. Nem hiszem el, hogy Chuck Norristól kezdve minden szuperhős, mutáns és félmutáns amerikai és nekünk csak a vérfarkasok és a vámpírok maradtak. Bár az utóbbiak már egy ideje kivándoroltak valami Forks-ba.
Az X-Menekhez nem csak amerikaiak kerülhetnek be. Sok tagjuk európai.
De sajnos csak akkor lehetsz tag a csapatukban, ha mutáns vagy. Ha nem, akkor sajnálom, de magán szuperhős praxist kell kezdened.
Sok sikert! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!