Reptoid űrhajók a rejtélyes hangok oka?
Sokat hallgattam ezeket a hangokat, amik már régóta rettegésben tartják az emberek csoprtjait és rájöttem mi lehet ez. Biztosan emlékeztek a Lacerta interjúra, ahol a Reptoid azt mondja, hogy az ő űrhajójuk hosszú és nagy szivar alakú és fémes szerkezetű. Azt ismondta, hogy láthatatlan védőpajzs fedi le. Ez ugyanolyan jelenség. Láthatatlan, mert csak a hangját hallod és fémes hangokat ad, olyan mint egy űrhajó, pont ugyanolyan hangja van és az ég felől jön. Megfigyelték egy azon hangot nagyon távoli helyeken, pont mint az űrhajók.
Ezek hatalmas Reptoid anyahajók lehetnek. Lehetséges hogy már fel is készűltek a bevetésre ? [link]
Szerinted is egybevág minden ? Te nálatok is hallanai hangokat ?
Reptoidok nem léteznek
ha annyira inteligensek meg fejlettek már rég leigáztak volna
Minden összefügg.
A hangok az anyahajó és a kisérőhajók közötti informacio csere miatt keletkeznek.
keszülj a behodolásra szanalmas emberi lény.
Xi'Xush B.I.L., leffelsöbb flotapanacsnok
"A hangok az anyahajó és a kisérőhajók közötti informacio csere miatt keletkeznek. "
És akkor kint az űrben h kommunikálnak, áruld el nekem kérlek.
"Xi'Xush B.I.L., leffelsöbb flotapanacsnok"
leffelsöbb? flota? panacsnok? Most pösze vagy, vagy ennyire nem tudsz helyesen írni?
Első vagyok, a mínuszolóknak üzenném, hogy a mínuszt köszönöm.
És azt is, hogy a sok értelmes válasszal, ténnyel megválaszoltátok a kérdéseimet... Tovább köszönöm a rengeteg megdönthetetlen bizonyítékot, amit elküldtetek... :D
Most komolyan, a saját hitelességeteket (?) rontjátok le azzal, hogy még egy értelmes választ nem láttam tőletek.
Kedves kételkedők, hitetlenek!
A reptoid anyahajók márpedig közel vannak.
A reptoid ellenállás tagjaként szólok hozzátok! Ez az oldal, a gyik, reptoid kontroll alatt áll.
Itt toborozzák maguknak a szimpatizánsokat, itt választják ki azokat a romlatlan tinilányokat, akikben a méhében kifejlődik az alakváltásra is képes reptoid-faj.
Pár dolgot jó, ha tudtok.
Hogyan ismerjünk fel egy beszivárgó, alakváltó reptoidot?
Először is: pöszék, plusz jellemzően raccsolnak is, a villás nyelvük miatt. Pl. Farkasházy Tivadar is reptoid, gondolom nem kell bizonyítanom, miért.
Plusz gondolkodjatok el.. ez az oldal, a gyakorikerdesek.hu, röviden gyik... gyík.. reptoid.. remélem egyesek fejében kezd összeállni a kép.
Cohn Jonnor, ellenálló.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!