Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Reptoid űrhajók a rejtélyes...

Reptoid űrhajók a rejtélyes hangok oka?

Figyelt kérdés

Sokat hallgattam ezeket a hangokat, amik már régóta rettegésben tartják az emberek csoprtjait és rájöttem mi lehet ez. Biztosan emlékeztek a Lacerta interjúra, ahol a Reptoid azt mondja, hogy az ő űrhajójuk hosszú és nagy szivar alakú és fémes szerkezetű. Azt ismondta, hogy láthatatlan védőpajzs fedi le. Ez ugyanolyan jelenség. Láthatatlan, mert csak a hangját hallod és fémes hangokat ad, olyan mint egy űrhajó, pont ugyanolyan hangja van és az ég felől jön. Megfigyelték egy azon hangot nagyon távoli helyeken, pont mint az űrhajók.

Ezek hatalmas Reptoid anyahajók lehetnek. Lehetséges hogy már fel is készűltek a bevetésre ? [link]

Szerinted is egybevág minden ? Te nálatok is hallanai hangokat ?

[link]

2012. aug. 13. 01:06
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:

Reptoidok nem léteznek

ha annyira inteligensek meg fejlettek már rég leigáztak volna

2012. aug. 13. 10:51
 12/23 x) ***** válasza:
90%
Már megint valaki akit megtévesztett a sok tudományos szöveg. Attól hogy valaki csodaszépen leírta attól az még nem igaz. Annak is lenne értelme hogy az apály-dagály jelenséget a bálnák vándorlása okozza, de tudjuk hogy nem így van. Attól hogy olyan hangokat hallunk amiket még nem hallottunk, nem biztos hogy egyből idegen eredetű. Hát legyen már egy reális világképetek könyörgöm. Aki meg észérvekkel leírja hogy miért nem reptoid anyahajók hangja azt meg lepontozod... most komolyan van ezen az oldalon kb 15 ember akit megtévesztett ez a reptoidos trollkodásos hülyeség, de még mindig nem hiszik el hogyha mindenki észérvekkel tudja alátámasztani hogy miért nincs olyan hogy reptoid akkor velük van a baj, nem pedig a szkeptikusokkal.
2012. aug. 13. 11:03
 13/23 anonim ***** válasza:

Minden összefügg.

A hangok az anyahajó és a kisérőhajók közötti informacio csere miatt keletkeznek.

keszülj a behodolásra szanalmas emberi lény.

Xi'Xush B.I.L., leffelsöbb flotapanacsnok

2012. aug. 13. 14:14
 14/23 anonim ***** válasza:

"A hangok az anyahajó és a kisérőhajók közötti informacio csere miatt keletkeznek. "

És akkor kint az űrben h kommunikálnak, áruld el nekem kérlek.

"Xi'Xush B.I.L., leffelsöbb flotapanacsnok"

leffelsöbb? flota? panacsnok? Most pösze vagy, vagy ennyire nem tudsz helyesen írni?

2012. aug. 13. 14:19
 15/23 anonim ***** válasza:
reptoid vagyok es te leszel az elsö aldozatom.
2012. aug. 13. 14:37
 16/23 anonim ***** válasza:

Első vagyok, a mínuszolóknak üzenném, hogy a mínuszt köszönöm.

És azt is, hogy a sok értelmes válasszal, ténnyel megválaszoltátok a kérdéseimet... Tovább köszönöm a rengeteg megdönthetetlen bizonyítékot, amit elküldtetek... :D

Most komolyan, a saját hitelességeteket (?) rontjátok le azzal, hogy még egy értelmes választ nem láttam tőletek.

2012. aug. 13. 14:43
 17/23 anonim ***** válasza:
Hallok hangokat, de azokat betudom egy idő után azonosítani. Szerintem nincs összefüggés a kettő között.
2012. aug. 13. 16:19
 18/23 anonim ***** válasza:

Kedves kételkedők, hitetlenek!

A reptoid anyahajók márpedig közel vannak.

A reptoid ellenállás tagjaként szólok hozzátok! Ez az oldal, a gyik, reptoid kontroll alatt áll.

Itt toborozzák maguknak a szimpatizánsokat, itt választják ki azokat a romlatlan tinilányokat, akikben a méhében kifejlődik az alakváltásra is képes reptoid-faj.

Pár dolgot jó, ha tudtok.

Hogyan ismerjünk fel egy beszivárgó, alakváltó reptoidot?

Először is: pöszék, plusz jellemzően raccsolnak is, a villás nyelvük miatt. Pl. Farkasházy Tivadar is reptoid, gondolom nem kell bizonyítanom, miért.

Plusz gondolkodjatok el.. ez az oldal, a gyakorikerdesek.hu, röviden gyik... gyík.. reptoid.. remélem egyesek fejében kezd összeállni a kép.

Cohn Jonnor, ellenálló.

2012. aug. 13. 16:48
 19/23 anonim ***** válasza:
Azok ha'takok Te paraj, ezt mindenki tudja...
2012. aug. 15. 01:51
 20/23 anonim ***** válasza:
Jó, ne parajozz már, ezek tényleg nem tudnak semmit, ha azt mondod, ha'tak, csak néznek, mint a moziban...
2012. aug. 15. 02:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!