Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Tényleg ezért GYIK az oldal...

Tényleg ezért GYIK az oldal rövidítése?

Figyelt kérdés
Mármint azért, mert GYIK->gyík->reptile->reptoid? Tényleg a reptoidok működtetik az oldalt? Szerintem elégvalószínű, mivel csak itt teszik nevetségessé a reptoid témát, máshol pedig véresen komolyan veszik.

2012. aug. 11. 14:24
1 2 3 4 5 6 7
 61/68 anonim ***** válasza:
31%

Én már erre a témakörre nem tudok mit írni...egyszerűen már csak nézem h milyen buta emberek vannak:D Reptoidok, plejádok, Alaje...édes f*szom.

Remélem elbújsz decemberben vmi bunkerben, és elromlik a zár, és ott ragadsz majd 1-2 évre. Annyi bizonyítékot mutattál 6 oldalon keresztül, h hihetetlen..:D

2012. aug. 11. 21:56
 62/68 A kérdező kommentje:
Én meg azt nem értem, hogy egyes embereknek tényleg nincs jobb dolga, mint hogy olyan témában írogat, amiben nem hisz?
2012. aug. 12. 09:31
 63/68 anonim válasza:
hülyének tartjátok de ha leálsz ele veszekedni akkor te mi vagy? :)
2012. aug. 15. 22:48
 64/68 anonim ***** válasza:
Én elmondtam a véleményem, nem veszekedek, de mindegy
2012. aug. 16. 09:00
 65/68 anonim ***** válasza:
Katinak (a kérdezőnek) abszolút igaza van. Ha még egy kételkedő megszólal, randit fogok kérni Katitól, és részletesen beszámolunk mindketten mindenről!
2012. aug. 20. 17:12
 66/68 anonim ***** válasza:
De számoljatok be róla máshol, ne itt!
2012. aug. 20. 17:27
 67/68 anonim válasza:
Úristen! Ez most komoly? Tényleg ilyen hülyék az emberek? Ezzel az értelemmel kiengednek az utcára?
2012. aug. 22. 11:45
 68/68 Dalek Traak ***** válasza:
Waulberg Veronika?! Ő nem egy egyszerű troll, ő egy ellenséges ismeretlen eredetű entitás akinek célja a dezinformáció és a társadalom szétbomlasztása. Ezenkívül a dalek információs hálózatokat folyamatosan tönkreteszi, valamint szörnyen idegesítő is. Az egyik dalog amiért itt vagyok az, hogy semlegesítsem őt.
2012. szept. 23. 10:37
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!