Tényleg ezért GYIK az oldal rövidítése?
Te Hero vagy mi? jajj ugy utálom "én többet tudok mint ti"
semmit se tudsz csak be mesélték nektek ezt...
Reptoidok nem léteznek nincs rá EGY! bizonyiték se.
Egyértelműen zsidók működtetik ezt az oldalt nem a reptoidok :)
Én is jártas vagyok a témában,a reptoidokkal kapcsolatban végig is néztem David Icke-nak az egyik előadását(aki egyébként egy nagyon okos ember és tényleg érthetően elmagyaráz mindent)
Én nem hiszek a reptoidokban de nem is vagyok szkeptikus.Elgondolkodtató azért.Akik meg szkeptikusok azok honnan tudják hogy nem léteznek?Nem kéne itt játszani a nagy okost,miért nem valljátok be hogy fogalmatok sincs léteznek e?Úgy mint én
Imádom az összeesküvés elméleteket de én ezt a reptoidost tartom a legvalószínűtlenebbnek,bár ki tudja...
Én nyílt vagyok mindenféle témához,nem úgy mint ezek az okoskodó szkeptikusok akik úgy tesznek mintha mindent tudnának a világról
De azért szerintem ezzel a GYIK-el egy kicsit túlzásba estél :)
FAQ = Frequently Asked Questions
Frequently Asked Questions = Gyakran Ismételt Kérdések
Gyakran Ismételt Kérdések = GYIK
Remélem érthetően levezettem. Nem kell belelátni egyből a hülyeséget. Előbb tájékozódni kéne máskor, mielőtt ilyen nyomiságot kérdezel.
NASA-tól kiszivárogott infók? Hát onnan aztán tényleg csak olyan egyszerűen szoktak szivárogni az adatok:) Reptoidok nem léteznek. Nem kéne minden sz*rt elhinni ilyen 404 féle félkegyelmű, értelmileg sérült embereknek:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!