Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Tényleg ezért GYIK az oldal...

Tényleg ezért GYIK az oldal rövidítése?

Figyelt kérdés
Mármint azért, mert GYIK->gyík->reptile->reptoid? Tényleg a reptoidok működtetik az oldalt? Szerintem elégvalószínű, mivel csak itt teszik nevetségessé a reptoid témát, máshol pedig véresen komolyan veszik.

2012. aug. 11. 14:24
1 2 3 4 5 6 7
 11/68 A kérdező kommentje:
Nem láttok a dolgok mögé. Azt hittem többen is lesznek, akik ezt észrevették. Sértegetni meg nem kéne a másikat, nekem is megvan a véleményem rólatok, de magamban tartom.
2012. aug. 11. 14:44
 12/68 anonim ***** válasza:
50%

Te Hero vagy mi? jajj ugy utálom "én többet tudok mint ti"

semmit se tudsz csak be mesélték nektek ezt...

Reptoidok nem léteznek nincs rá EGY! bizonyiték se.

2012. aug. 11. 14:46
 13/68 anonim ***** válasza:
55%
öregem b@zdmeg, a GYIK az nem GYakorIKérdések, hanem GYakran Ismételt Kérdések... angolul FAQ, vagyis Frequently Asked Questions...
2012. aug. 11. 14:54
 14/68 anonim ***** válasza:
90%
Olyan mindegy, semmi köze a reptoidokhoz, az a lényeg vazze
2012. aug. 11. 14:55
 15/68 A kérdező kommentje:
Ki az a Hero? Egyáltalán nem írtam, hogy többet tudok mint ti ,mivel nem tudhatom ti mennyit tudtok, egyedül csak a reptoid témában vagyok tájékozottabb, ami egy valós fenyegetés. Hidd el, elég információ van, pl ami a NASAtól kiszivárgott, de ebbe ne mennyünk bele, nézz utána, ha érdekel. Én igazából a témában jártasoktól kérdeztem. Szerintem a fórum pont ezért kapta a nevét.
2012. aug. 11. 15:01
 16/68 anonim ***** válasza:
9%
Kérdező nem vagy egyedül ezzel.Észrevettem hogy az utóbbi időben az egész reptoid téma nevetség tárgya lett. Idegen lények léteznek ez biztos. Hogy reptoidok vannak-e azt nem tudom, de éppen akkora esélye van neki mint hogy szellemek léteznek. Ha én egy földet leigázni akaró idegen faj tagja lennék aki beépült az emberi társadalomba, akkor én is megpróbálnám elérni azt hogy senki ne higgye el az egészet.Az embereket pedig felkészületlenül érné a támadás mert azt hitték róla hogy az egész csak egy vicc.
2012. aug. 11. 15:02
 17/68 anonim ***** válasza:
39%
Minyárt az lessz hogy az összes troll meg szkeptikus igazábol reptoid nem?XDDD
2012. aug. 11. 15:04
 18/68 A kérdező kommentje:
16os, tökéletesen egyetértek veled. A reptoid téma nevetségesség tétele, az emberek figyelmének elterelése a veszélyről, de ezt sajnos sokan nem látják.
2012. aug. 11. 15:08
 19/68 anonim ***** válasza:
100%

Egyértelműen zsidók működtetik ezt az oldalt nem a reptoidok :)

Én is jártas vagyok a témában,a reptoidokkal kapcsolatban végig is néztem David Icke-nak az egyik előadását(aki egyébként egy nagyon okos ember és tényleg érthetően elmagyaráz mindent)

Én nem hiszek a reptoidokban de nem is vagyok szkeptikus.Elgondolkodtató azért.Akik meg szkeptikusok azok honnan tudják hogy nem léteznek?Nem kéne itt játszani a nagy okost,miért nem valljátok be hogy fogalmatok sincs léteznek e?Úgy mint én

Imádom az összeesküvés elméleteket de én ezt a reptoidost tartom a legvalószínűtlenebbnek,bár ki tudja...

Én nyílt vagyok mindenféle témához,nem úgy mint ezek az okoskodó szkeptikusok akik úgy tesznek mintha mindent tudnának a világról

De azért szerintem ezzel a GYIK-el egy kicsit túlzásba estél :)

2012. aug. 11. 15:09
 20/68 anonim ***** válasza:
53%

FAQ = Frequently Asked Questions

Frequently Asked Questions = Gyakran Ismételt Kérdések

Gyakran Ismételt Kérdések = GYIK

Remélem érthetően levezettem. Nem kell belelátni egyből a hülyeséget. Előbb tájékozódni kéne máskor, mielőtt ilyen nyomiságot kérdezel.

NASA-tól kiszivárogott infók? Hát onnan aztán tényleg csak olyan egyszerűen szoktak szivárogni az adatok:) Reptoidok nem léteznek. Nem kéne minden sz*rt elhinni ilyen 404 féle félkegyelmű, értelmileg sérült embereknek:)

2012. aug. 11. 15:12
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!