Tényleg ezért GYIK az oldal rövidítése?
Nem vagyok szkeptikus de reptoidok nem léteznek.De ettől függetlenül más idegen civilizáció élhet az űrben.De lehet hogy léteznek reptoidok kitudja?De még ha léteznének is szerinted az lenne az első dolguk hogy ezt a bolygót leigázzák,és főleg hogy működtessék a GYIK-ot?Van azoknak jobb dolguk is mint a mi "csodálatos" bolygónkon lógni.
Egyébként:GYIK=GYakran Ismételt Kérdések
És honnan tudod biztosan hogy nem léteznek?Tán te teremtetted a világot?Miért vagy ennyire makacs és miért nem tudod bevallani mint én hogy fogalmad sincs léteznek e?
Egyébként igen,ha léteznek a reptoidok akkor a zsidókkal szoros kapcsolatban állnak mivel kell egy közvetítő is a reptoidok és az emberek között.Legtöbb zsidó = Illuminátusok
Icke egy szinten van Danickennel. A pénzért bármit képesek elmagyarázni. Danicken is belemagyarázott az egyiptomi kultúrába olyan dolgokat, amin a fél világ röhög azóta is.
Reptoid nem léteznek, és kész. Ahogyan plejádok sem. Alaje is csak egy csaló a többi közül.
Az a baj h veletek kár leállni vitatkozni, mert annyira be vagytok már tokosodva, és olyan üldözési mániátok van, h hihetetlen. Biztosan léteznek rajtunk kívül életformák az univerzumban, hisz elég nagy. De reptoidok nem. És nem, nem én teremtettem a világot, de legalább épeszű vagyok.
Amúgy meg elég "valószínű", h egy idegen faj úgy jön ide hozzánk, h egyből a zsidókat keresik mint kapcsolattartó. Eddig álkormányokat hajtogattatok egyfolytában, most jönnek a zsidók... A végén ott fogunk tartani h Hitler plejád volt, h kiírtsa a zsidó reptoidhívőket...
Hova fajul még ez a reptoid mánia... Na mind1, majd decemberben várom a mentegetőzéseket h miért nem jöttek el..:D
Raptor faj?:DDD Hol élsz te? És egy dinoszaurusz űrhajót épített, és elrepült a bolygóról, nem? Még véletlenül sem kihalt... Nektek tényleg pszichiáter kell már.
Gondolom te már a városban sétálva is néhol embernek álcázott reptoidokat látsz. Sajnos az ilyenekből lesznek az ámokfutók. És most nem Kozsóra gondolok.
Bírom ezeket az okoskodókat akik semmit nem tudnak :D Mindegy had éljenek a kis álomvilágukban :) Ezeket nem lehet megváltoztatni,annyira arogánsak,nem véletlenül tart itt a világ,még akkor sem ismerik be hogy tévedtek ha a képükbe vágják az igazságot
Nincs bizonyíték arra hogy léteznek reptoidok,de arra sincs bizonyíték hogy nem léteznek.Tehát te kedves 77%-es válaszoló azt állítod biztosra hogy nem léteznek.Akkor kérném szépen linkeld be a bizonyítékokat,forrásokat stb amik ezt alátámasztják
Én meg indokolt választ nem kaptam, h léteznek. Csak annyit írtál h Icke videó. Sztem ha bizonyíték lenne egy idegen faj létezésére, akkor azt nem jútúbon kéne keresni. Az meg nem bizonyít semmit, h egy ember mond vmit. Én is mondhatom h reptoid vagyok, akkor elhiszed?
Alaje egy csaló, ezt csak az nem látja be, aki fanatikus hívő ebben a témakörben. Alaje a hívői pénzéből utazgat nyaralni luxus helyekre, ott csinál pár videót, az megint megfog 1-2 hívőt agyilag, és megint fizetnek neki. Erről szól. A semmiért kap pénzt.. végülis jól csinálja, nem kell neki dolgozni. Nekem is kéne alapítani vmi ilyesmi céget:D
Az meg h hiszel az invázióban... majd decemberben várom a magyarázatod h miért nem jöttek. Kíváncsi vagyok te személy szerint milyen verziót adsz majd elő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!