Léteznek reptoid nők?
Figyelt kérdés
Sokat írnak a reptoidokról ezen a fórumon, de a reptoid nőkről nem volt szó. Léteznek egyáltalán reptoid nők? Ha igen hogy néznek ki? Trollok és szkeptikusok kíméljenek.2012. aug. 10. 22:47
31/35 anonim válasza:
Soltak a baratajm, hogy felolem erdekletek. En nevem nekem mongyatok reptojd vagy reptjljan. De mj hjvjuk magukat natasa. En nevem nekem m431. A barat hjv csak becenev, baratkozonev m4. Sokak lennj mj lanyok, me fjuk mjnd gyengek, festjk karmukat, s szuljk gyereket, mjnt hoeses. Ezert js jovunk jde, mert tj oszesen het mjlljard, mj meg csak natasak vagyunk 137 mjlljard. Bolgó kicsj, kaja njncs. Jovunk megeszegetnj tjteket belenk.
Jo lesz felnetek, mert mar kozel van az apahajó. Mar csak fel naprendszere van, szoval dekemberre megerkeznek.
32/35 anonim válasza:
Hagyjuk már ezt a reptoidos baromságot, valójában a Goa'uldok fenyegetnek minket, december 21-re megérkezik 12 ZPMmel meghajtott ha'tak hajó mely ellen egyik X304-es hajónk se, Atlantisz se és az összes F302-es egyszerre sem képes megvédeni minket. Ha lerohantak minket utána imádnunk kell őket, gazdatesteik és rabszolgáik leszünk. Ha nem engedelmeskedünk nekik a Jaffak ellátják a bajunkat. Ez a valós fenyegetés, a reptoidok csak kis barbie babák ehhez képest. :(
33/35 anonim válasza:
Igen,én magam is az vagyok! :) Ohh, és nagyon csinosak..
34/35 anonim válasza:
"a jaffák ellátják a bajunkat"
Igen, a szörp nekem is tönkre tette a tejfogaimat, még kiskoromban.
35/35 anonim válasza:
Köszi a kérdést,a moderátoroknak úgy se volt eddig dolga:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!