Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Léteznek reptoid nők?

Léteznek reptoid nők?

Figyelt kérdés
Sokat írnak a reptoidokról ezen a fórumon, de a reptoid nőkről nem volt szó. Léteznek egyáltalán reptoid nők? Ha igen hogy néznek ki? Trollok és szkeptikusok kíméljenek.

2012. aug. 10. 22:47
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:

Hahhahaaaa! A lényeges emberek. Megszakadok a röhögéstől.

Én arccal és névvel felvállalom, hogy ez az egész úgy marhaság, ahogy van. A nagy reptoidozók is megteszik ugyanezt jövő húsvétkor? Vagy hosszabb laufot kérnek, hátha februárban van december?

2012. aug. 10. 23:33
 12/35 anonim ***** válasza:
16%
Persze, hogy léteznek. A Lacerta interjúban is egy reptoid sunát interjúvoltak meg.
2012. aug. 10. 23:34
 13/35 anonim ***** válasza:
90%
Deecember 21.-n tudod mi lessz? egy átlagos nap -.-
2012. aug. 10. 23:34
 14/35 A kérdező kommentje:
Ha nem jönnek bocsánatot kérek mindenkitől, de ha jönnek lehet én fogom megmenteni az életed. Nem mondd arra, hogy nem létezik, amiről semmit nem tudsz.
2012. aug. 10. 23:35
 15/35 anonim ***** válasza:
73%
Te Hero vagy a javából csak elne szálj:)
2012. aug. 10. 23:36
 16/35 A kérdező kommentje:
Így nehéz vitatkozni veletek, hogy én többet tudok, mint ti. Majd meglátjátok mi lesz, már nincs sok idő december 21-ig.
2012. aug. 10. 23:38
 17/35 anonim ***** válasza:
67%
ÓÓÓ de te ha 21.-n nem lessz semmi én kérem meg az egész GYK-s adminokat hogy töröljék az egész UFO-s hülyeségeeket!!!
2012. aug. 10. 23:40
 18/35 anonim ***** válasza:
91%

Nem többet tudsz, több baromságban hiszel. Nem ugyanaz.

Majd te megmentesz, mégis mivel?

Engem inkább ne... :D

Nevetséges az összes megnyilvánulásod. Állj le, nincsenek reptoidok és nem jön semmi decemberben.

Vedd már észre, hogy valami hülye kitalálta, hogy ha lejár a maja naptár, vége a világnak. Aztán valami másik ökörbarom kitalálta, hogy nem lesz vége, csak dimenzióváltás meg rezgésszámváltás lesz.

Mivel a sok baromidiótának meg lett magyarázva, hogy ha valami böszmenagy dolog repülne a föld felé, az már látszódna, ezért jött a legnagyobb ökör mindhárom közül és azt mondta, hogy a földön belül élő faj megöl mindenkit, mit ad isten, pont akkor, mikor lejár a maja naptár.

Vedd már észre a szart.

2012. aug. 10. 23:41
 19/35 anonim ***** válasza:
Haggyad ő Hero ő Jani a telepről mert ők UFOlógusok szánalmas egy bagázs...
2012. aug. 10. 23:43
 20/35 anonim ***** válasza:
91%
A lényeges emberek?mint te igaz? Megmentitek a csúnya gonosz világot, a még gonoszab nem létező reptoidoktól! Előre is köszi!Azért ha nem lesz semmi és biztos,hogy nem lesz,akkor úgy körbe röhöglek ,mint még soha senkit!
2012. aug. 10. 23:51
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!