Találtam 2 kapszulát a veteményben, egy pirosat és egy kéket. Melyiket vennétek be?
Figyelt kérdés
2012. júl. 15. 19:39
11/19 veri_déndzsör válasza:
-.- ...a pirosat mer az jó érett :D
12/19 anonim válasza:
Először vedd be Te :D aztán be veszem én is :D
13/19 anonim válasza:
Ha kéket veszem be,marad minden a régi,ha a pirosat akkor megtudom,hogy milyen mély a nyúl ürege.De mi van ha egyiket sem veszem be.
14/19 anonim válasza:
Mi van ha mindkettőt beveszed? :D
15/19 A kérdező kommentje:
Ez nagyon egyszerű..
Ha egyiket se veszed be nyakon vág Morpeus szívlapáttal és otthagy a csába. Míg élsz azon fogod emészteni magad mért baszogattak az ügynökök és mit akart tőled az a kopasz néger prédikátor.
Ha beveszed mind a kettőt akkor a mátrixon kívüli világban ébredsz ahol dúl a jövő harca de te csak kiröhögöd ,mert azt se tudod miről van szó!
Ha csak felét veszed be kicsit leszel hülye és kicsit leszel a mátrixba :D Vagy te már be is vetted így csak nem emlékeztél rá. Mindenesetre valamit bevettél az biztos..
2012. júl. 15. 22:58
16/19 anonim válasza:
Na, mégis tudod, mi az a Mátrix? Pedig egy oldallal korábban tipped se volt róla :D
17/19 anonim válasza:
Hülye kérdésre,hülye válaszok.Mégis mire számítottál?
19/19 anonim válasza:
Az az alkalmazás módjától függ. Tehát hogy orálisan -e, vagy....
Kérdezd meg a gyógyszerészedet, vagy olvasd el a betegtájékoztatót.
Amúgy én vegyíteném, és a lilát venném be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!