170/95 lány. Adipokil kapszulát nagyon nagy baj lenne, ha pl.3*2 max helyett csökkentett 2*1-3*1-et vennék be, vagy inkább Reformot szedjeek 2*2-ben? 18 vagyok, az Adipokillt elvileg még nem lehetne 21 alatt, de ez mennyire érvényes?
Figyelt kérdés
2012. júl. 7. 23:51
1/3 anonim válasza:
Jó kieg mind a 2 nem lesz tőle bajod, DE csak és kizárólag normális étrend mellett ér valamit, amúgy meg szerintem fölösleges zsírégetőt szedni, maximum a diéta utolsó pár hetében amikor már lassú az anyagcsere, kevés az energia etc. sargakapszulát ajánlom figyelmedbe. Jah és fokozatosan növeld az adagot, délután nem ajánlom meg este sem mert nem fogsz tudni aludni.
2/3 anonim válasza:
szia! én 170/90-ről indultam, most 78 vagyok, még nagyon sokat kell fogynom, de ha érdekel valami, hogy eddig hogy jutottam el, akkor írj priviben! és egyelőre még felejtsd el a kiegészítőket, az elején felesleges pénzkidobás! attól önmagában nem fogsz fogyni...
3/3 anonim válasza:
3*2 az nagyon sok. Egy lánynak bőven elég 2*2 vagy 4*1. Én már kettőtől rosszul vagyok így 100 kilósan. 28F.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!