Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Justin Biber most, komolyan...

Justin Biber most, komolyan reptillián? (a bizonyíték lent)

Figyelt kérdés

Itt nézzétek a szemeit, nekem a fogai is elég gyanúsak: [link]

Itt lehet látni, a nyakán lévő pikkely jeleket: [link]

Itt van akkor, amikor azt hiszi, hogy senki sem látja , itt már nincs rajta az állcája: [link]

Ezt a képet nem kommentálnám, elég az hogy a társsával csúnya dolgokat terveznek: [link]

2012. júl. 4. 17:03
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

De lemerném fogadni hogy Jb és Sp és Flour nem is meleg hanem csak irigységböl mondjátok ezt.DE én is utálom ezt a 3 énekest mit állítanak róluk hanem azért mert szánalmas hogy ilyen stílusu dalokat írjanak.

Ja és ti nem is tudjátok hogy ezzel hány magasfokú diplomás normális embert szídtok csak azért mondjátok ezt mert azt hiszitek hogy ez a divat.

2012. júl. 4. 18:40
 12/18 anonim ***** válasza:
A kérdés csak egy vicc, nem ?
2012. júl. 4. 18:51
 13/18 anonim ***** válasza:
Szerintem is csak simán meleg, és nem értem a tinik mit esznek rajta. A képeid meg nem bizonyítanak semmit. 25/L
2012. júl. 4. 19:10
 14/18 A kérdező kommentje:
De bizonyítják az emberi szemilisséget! :DD
2012. júl. 4. 20:29
 15/18 anonim ***** válasza:
OFF!
2012. júl. 4. 23:08
 16/18 anonim ***** válasza:
Szerintem ezeket a dolgokat a szexualitás témába kéne megvitatni.
2012. júl. 4. 23:09
 17/18 anonim válasza:

Sokszor mondtak mar azt nekem h erre a 3 enekesre irigy vagyok es ezert piszkalom oket.Na de kerem,a penzukon kivul nincs mit irigyelni toluk.Amugy grat a kerdezonek.Biztos sokat bajlodott mig bizonyitekokat talalt:))

xD

2012. júl. 18. 22:45
 18/18 anonim ***** válasza:

"Legalábbis nem normális ha egy olyan csinos lány leveleire nem válaszol mint én vagyok."

Tudnál képet küldeni magadról? :P

2012. júl. 19. 00:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!