Na mi van? Semmi? Szóval a semmi van? Nem, a semmi az nem van, hanem nincsen. Dehát ha a semmi nincs, akkor már valami van, az meg már nem semmi. Ugye, hogy ugye?
Figyelt kérdés
2009. júl. 9. 11:35
2/14 anonim válasza:
én ezt nem réem!
rövid a memóriám :P
3/14 anonim válasza:
A semmi a valaminek a hiánya. Ha nincs valami, az a semmi. De ha nincs valami, akkor van semmi, ami már megint valami. Tehát ha úgy vesszük, a semmi nincsen, csak valami van. De ha én nem akarom, hogy valami legyen, akkor csinálok egy semmit, tehát akkor eltüntetem az összes valamit. Ha már nincs egy valami se... akkor van a semmi. De akkor már megint van valami: a semmi. Francba...
4/14 anonim válasza:
Ezt inkább kérdezd meg Besenyő AVMALT Pistabácsitól...azaz, Besenyő A Világon Mindent A Legjobban Tudó Pista bácsitól
5/14 anonim válasza:
Ez ugyanaz, mint az esik az eső! Mert ugye mi az eső?
Az eső az, amikor az égből lehullik a csapadék víz formájában, tehát az eső jelentése: esik a víz!
Ebből következik, hogy az esik az eső jelentése: esik az esik a víz!
Nincs semmi is levezethető ugyanígy, de ezt már megtetted :D
6/14 A kérdező kommentje:
Megtettem... de még hogy? :D
2009. júl. 9. 15:37
7/14 Kathrin01 válasza:
Ez a besenyő.s duma, de tényleg jó.
8/14 anonim válasza:
Uhh, ez egy fokkal még a 22-es csapdáján is túltesz;) Csak gratulálni tudok^^ De a kérdésre könnyű válaszolni: UGYE!:D
9/14 anonim válasza:
10/14 anonim válasza:
én azt mondom metakommunikatíve,hogy a semmi az van!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!