Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Természet feletti lény vagyok?

Természet feletti lény vagyok?

Figyelt kérdés

Minden éjjel kinő a szárnyam és elkezdek összemenni. Tündér lennék? Gyorsan oda szaladok a lámpához fel kapcsolom és utána már eltűnik a szárnyam és megnövök. Biztos nem álmodok. Szerintetek képes leszek varázsolni? Ma este engedem hogy összemenjek teljesen és akkor majd mindent megtudok szerintem. Nem hülyeségből raktam fel a kérdést értelmes válaszokat várok. A kérdés tehát: Természet feletti lény vagyok?

(nem kérek olyan válaszokat hogy nem kéne esténkét annyit szívni, alkoholt inni)

2012. jún. 30. 12:55
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
igen
2012. jún. 30. 13:47
 12/24 anonim ***** válasza:
nem
2012. jún. 30. 13:55
 13/24 anonim ***** válasza:
Csingiling nem a rokonod?
2012. jún. 30. 20:41
 14/24 A kérdező kommentje:

Nem tudom hogy csingi-ling a rokonom-e ( ez nem vicces )

Nem tudom miért lett áthelyezve a humor támába de mind1 .

Átváltoztam természet fölötti lénnyé és rá jöttem hogy tudok vissza változni . Tündérré változtam és ez komoly nagyon durva szerintetek ha elmegyek egy orvosdhoz akkor kijönnek mindenféle kamerások tudósok stb ? ne mutassam meg magam a nyílvánosságnak ?

2012. júl. 8. 11:48
 15/24 anonim ***** válasza:

"kijönnek mindenféle kamerások tudósok stb ?"

Kamerás: hívd nyugodtan röntgenorvosnak, az csinál egy-két felvételt, meg koponya CT-t, MRI vizsgálatot.

Tudósok: ez valószínűleg az elmeszakértői konzílium lesz.

2012. júl. 8. 12:28
 16/24 anonim válasza:
Hány éves vagy...5 vagy 8?
2012. júl. 14. 16:06
 17/24 anonim válasza:
Ilyen velem is szokott történni de én már tudom irányítani. Ha rám hallgatsz ne menj el orvoshoz mert elővesz egy légycsapót és megpróbál lecsapni. Hidd el én már csak tudom...
2012. júl. 14. 17:09
 18/24 anonim ***** válasza:
ugyanez a problémám. minden éjjel átrepülök a város fölött... keress az égbolton ;)
2012. júl. 14. 18:06
 19/24 anonim válasza:

"Nem tudom miért lett áthelyezve a humor támába de mind1."

Én megmondom: MERT NINCS AZ AZ ÉPESZŰ EMBER, AKI EZT KOMOLYAN VENNÉ!!! Egyébként, ha ezt komolyan gondolod, esküszöm nem bántásból, de kezeltesd magad!

2012. júl. 14. 23:02
 20/24 anonim válasza:
utcsó:Teljesen igazad van...HOGY LEHET VALAKI ENNYIRE RETARDÁLT????? Hogy hiheti azt hogy természet feletti és még csodálkozik h a humor kategóriában van. Amúgy aki ezt a kérdést kiírta az már betegebb Peter Griffinnél is...
2012. júl. 15. 10:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!