Természet feletti lény vagyok?
Minden éjjel kinő a szárnyam és elkezdek összemenni. Tündér lennék? Gyorsan oda szaladok a lámpához fel kapcsolom és utána már eltűnik a szárnyam és megnövök. Biztos nem álmodok. Szerintetek képes leszek varázsolni? Ma este engedem hogy összemenjek teljesen és akkor majd mindent megtudok szerintem. Nem hülyeségből raktam fel a kérdést értelmes válaszokat várok. A kérdés tehát: Természet feletti lény vagyok?
(nem kérek olyan válaszokat hogy nem kéne esténkét annyit szívni, alkoholt inni)
Nem tudom hogy csingi-ling a rokonom-e ( ez nem vicces )
Nem tudom miért lett áthelyezve a humor támába de mind1 .
Átváltoztam természet fölötti lénnyé és rá jöttem hogy tudok vissza változni . Tündérré változtam és ez komoly nagyon durva szerintetek ha elmegyek egy orvosdhoz akkor kijönnek mindenféle kamerások tudósok stb ? ne mutassam meg magam a nyílvánosságnak ?
"kijönnek mindenféle kamerások tudósok stb ?"
Kamerás: hívd nyugodtan röntgenorvosnak, az csinál egy-két felvételt, meg koponya CT-t, MRI vizsgálatot.
Tudósok: ez valószínűleg az elmeszakértői konzílium lesz.
"Nem tudom miért lett áthelyezve a humor támába de mind1."
Én megmondom: MERT NINCS AZ AZ ÉPESZŰ EMBER, AKI EZT KOMOLYAN VENNÉ!!! Egyébként, ha ezt komolyan gondolod, esküszöm nem bántásból, de kezeltesd magad!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!