Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Természet feletti lény vagyok?

Természet feletti lény vagyok?

Figyelt kérdés

Minden éjjel kinő a szárnyam és elkezdek összemenni. Tündér lennék? Gyorsan oda szaladok a lámpához fel kapcsolom és utána már eltűnik a szárnyam és megnövök. Biztos nem álmodok. Szerintetek képes leszek varázsolni? Ma este engedem hogy összemenjek teljesen és akkor majd mindent megtudok szerintem. Nem hülyeségből raktam fel a kérdést értelmes válaszokat várok. A kérdés tehát: Természet feletti lény vagyok?

(nem kérek olyan válaszokat hogy nem kéne esténkét annyit szívni, alkoholt inni)

2012. jún. 30. 12:55
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
100%
xdddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddbocs.xdddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddd
2012. jún. 30. 13:06
 2/24 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem itt az ideje, hogy megtanuld elválasztani a valóságot a fantáziától.
2012. jún. 30. 13:10
 3/24 anonim ***** válasza:
100%
Bakker, ha hagyod magad teljesen összemenni, nem fogod tudni felkapcsolni a villanyt!
2012. jún. 30. 13:13
 4/24 anonim ***** válasza:
100%
Nem, nem vagy. És ez így van jól, hidd el. Jó dolog embernek lenni, még ha gyakran ezt nem is érezzük. Sok dolog van, amire csak emberi mivoltodban vagy képes.
2012. jún. 30. 13:14
 5/24 anonim ***** válasza:
76%
Hát szerintem sok virágport lélegeztél be.
2012. jún. 30. 13:18
 6/24 anonim ***** válasza:
100%

Az egyszer biztos, hogy ha kinő végre normálisan a szárnyad, és egy fa vagy bokor fölé szállsz, akkor tuti, hogy a természet felett leszel. Szóval nem kizárt, hogy a természet feletti lény leszel, ha a természet fölé jutsz.

Amúgy, ha elkezdesz összemenni, hogy kapcsolod fel a villanyt? Én ezt nem is értem. És miért csak sötétbe működik?

2012. jún. 30. 13:19
 7/24 anonim ***** válasza:
Ha lány vagy,akkor ez arra utal,hogy gyűrűre vágysz és ,ha meglesz,akkor már világosban is megmarad a szárnyad:)
2012. jún. 30. 13:33
 8/24 anonim válasza:
79%
szerintem csak túl sok angyalport használsz
2012. jún. 30. 13:34
 9/24 anonim ***** válasza:

biztos vagyok benne hogy természet feletti lény vagy. nekem is hasonló tüneteim vannak, de nekem már annyira kifejlődött hogy nappal világosban is müködik, tudom irányitani az erőmet, és meg van minden olyan képességem ami az össze szuperhősnek volt.

ha leirod a cimedet, elrepülök hozzád ma este és meg oldjuk a problémát, hogy ne csak este látszodjon hogy kicsi vagy.

2012. jún. 30. 13:44
 10/24 anonim ***** válasza:
váááááááááááááá XD
2012. jún. 30. 13:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!