Mesélnétek vicceket?

A parasztbácsihoz odamegy egy turista:
- Mondja bátyám, hogy jutok el leggyorsabban Budapestre?
- Gyalog van, vagy autóval?
- Autóval.
- Akkor szerintem autóval...

Egy sofőr felkerül a Mennyországba és találkozik Szent Péterrel, aki megkérdezi tőle, hogy mi volt a foglalkozása. A sofőr azt mondja, hogy autóversenyző. Szent Péter ad neki egy Lamborghinit, de kiköti, hogy maximum 150-nel mehet.
Első nap rögtön elhúz mellette 200-zal egy Mazerati. Második nap ugyanaz 250-nel, de a sofőr nem akar vele versenyezni, ezért hagyja, hogy megelőzze. Harmadik nap már 300-zal hagyja ott a Mazerati. A sofőr erre már felháborodik, odamegy Szent Péterhez és panaszolja neki:
- Miért van az, hogy én csak 150-nel mehetek, de a Mazerati elmegy mellettem 300-zal?
- Te hülye, az nem Mazerati, hanem Názáreti! És ő a főnök fia.

Az újdonsült autótulajdonos mérgesen ront be a kocsi előző gazdájához:
- Amikor a kocsira alkudoztunk, Ön azt mondta, egyik ámulatból a másikba fogok esni! És most tessék, be sem indul a járgány!
- Na látja, ez az első...

- Hogy hívják a görög szakácsot?
- ???
- Szarakoszt.

- Hogy hívják a görög szerelőt?
- ???
- Alkatrész.

- Hogy hívják a magyar autószerelőt?
- ???
- Bekő Tóni.

- Hogy hívják a kínai tábornokot?
- ???
- Ki Fing Tunk.

Megy az erdőben hófehérke, a szőke nő, és az okos rendőr. Találnak egy százast. Ki veszi fel?
A szőke nő, mert Hófehérke és az okos rendőr csak a mesében léteznek.

Bemegy két rendőr a hamburgerezőbe:
- Kérünk két hamburgert!
- Nincs hamburger, pechetek van.
- Jó, akkor kérünk két pecheteket.

- Gazsiiiii! Milyen ing van rajtad?
- Há' harminchetes!
- Tényleg? Csak háromhetesnek tűnik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!