Én éppen a csillagkapuval utaztam és elérkeztem a Csillagvirág kilikára hol Dr. House mütöte Dart Weadert?
Én még tegnap kimentem az Auróra bolygóra, ahol az a nagyjából 100 000 ember él, akik a Földről elvándorolva elkezdték benépesíteni a Galaxist. Emellett Aurórán találkoztam Eali B. Dubois-val, aki annak a 200 000 000 fős robotállománynak a része, amit Asimov tanácsára készítettek a Három Törvény megsértésére.
Ezek után esett meg velem az, hogy útban Trantor felé megálltam a Santagrius csillagkép Kalgani főhadiszállásán, ahol Magnificó (Öszvér) agyának maradványaival próbálnak működésbe hozni egy Szonovízort (Futurámásoknak csak Holophonor).
Aztán Trantoron beugrottam a Galaktikus Kereskedelmi Hivatal Alosztályvezetői Sarkhivatalába, hogy Terminus bolygó bérbeadásáról írjak alá egy szerződést. Ennek oka, hogy mint kiderült, az Alapítvány elköltözte előtt még gazdag ásványianyag tartalommal bírt a köpenye, ami a magjába sűlyedt.
Visszafelé hipertérugrással eljutottam Smyrnóba, ahol annak a Bayta Darellnak az ősannyával kávéztam, aki annó Magnificóban meglátta az Öszvért.
Utána gondoltam Hobert Mallov és Salvor Hardin emlékére elmegyek Helikonra, de meggondoltam magam.
Ekkor hirtelen felébredtem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!