Hogyan lehetek vicces?
Figyelt kérdés
Mert tök unalmas vagyok. egyszerűen nem tudok valami értelmeset mondani és utána csak a kínos csönd van. mit csináljak?2012. jún. 15. 21:58
2/13 anonim válasza:
Tömj petrezsejmet a bal orlikadba,egy fülpucolót meg a jobb füledbe,és meg sem kell nyikkannod :))
3/13 A kérdező kommentje:
a sört utálom és a petrezselyem után egyszrecsak azt fogom észre venni hogy növény nő az orromban. Valami más?
2012. jún. 15. 22:08
5/13 A kérdező kommentje:
az akár maradhat is :D
2012. jún. 15. 22:21
7/13 anonim válasza:
Nem feltétlen a humortól leszel érdekes.
Lehetsz olyan is, aki nem beszél sokat, de ha igen, akkor mindenki rá figyel.
Az sem jó, ha valaki mókamester. Rám jellemző időnként, hogy megy a duma, én meg egyetlen fél mondatos poént beszólok rá, és mindenki dől a röhögéstől. Előfordulhat az, hogy utána egyszerűen nem vesznek komolyan. Elkönyvelnek bohócként, és onnan nem könnyű kikerülni.
Ha meg nővel randizol, akkor sem muszáj viccesnek lenni. Ha már tudom, hogy szimpatikus vagyok a másiknak, akkor már a határozott tekintetemmel üzenek neki...lehengerli.
8/13 anonim válasza:
vegyél fel egy tangát (ha hapsi vagy) és szaladgálj az út közepén egyik haveromnál bevált! próbáld ki:)
9/13 A kérdező kommentje:
kár hogy lány vagyok de mindegy.....
2012. jún. 19. 08:36
10/13 anonim válasza:
Akkor válj nagyon jó nővé, és mindjárt nem leszel unalmas. De komolyan...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!