Ez személyiség kérdése? Hogy lehetek olyan vicces, jófej mint mások?
tök unalmas vagyok.. nem tudok soha poénosat beszólni.. csak szánalmas hülyeségeket..
haverjaim nem zavarja ha énis ottvagyok, de ha nem vagyok sem hiányzom, mert mintha nem is lennék..
a legtöbb haverom nagyon jófej, folyamatosan nevetünk, annyira jó beszólásokat tudnak lenyomni..
velem annyira nem poénkodnak, mert nem tudok poénos dolgot visszaszólni és ez nagyon zavar..
Nem muszáj mindenkinek szuperjófej poéngyárnak lennie...
(Képzeld el, ha a társaságban mindenki sziporkázik és egymást licitálják túl.)
Kell a "jó közönség" is, aki hahotázva csapkodja a térdét, hálásan felnyerít a legkisebb poéntől is. (Na, őt pont ezért hívják meg minden buliba!)
Szerintem ne erőlködj (az erőltetett humor nagyon szánalmas), inkább vigyorogj egy jóízűt, ha rajtad poénkodnak. :D
ez a másik fele..
ha vmi olyan van, ami nekem cikinek kéne h legyen, és olyan akkor énis vigyorgok, mivel tényleg vicces a saját hülyeségem..
de ilyenkor meg hülyének néznek, hogy miért vigyorgok ha beoltanak...
na erre mit mondjak?! :(
énis inkább a kedvességemmel próbálok jófej lenni.. csak olyan rosz, mikor szünetbe látom, hogy azok akikhez szeretnék tartozni egymással poénkodnak, hülyéskednek.. velem meg nem olyan szar érzés :(
mellék kérdés:
szerintetek, hogy mondjam meg, vezessem rá őket, hogy szeretném ha velem is úgy hülyülnének, poénkodnának mint egymással?
nagyon sokat agyaltam rajta, de annyira nem megy..
nem tudok vicceseket beszólni, csinálni.. csak így utólag..
nekem még 1 nagyon rosz tulajdonságom van.. nagyon idióta, hülye gyerekes beszólásaim vannak néha, amik nagyon spontán jönnek.. és nem viccesek hanem inkább szánalmasak..
ezek miatt lehet hogy hülyének tartanak és ezért nem igazán foglalkoznak velem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!