Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Volt már suliban kellemetlen/v...

Volt már suliban kellemetlen/vicces/tanári beszólás/veled történő vicces dolog?

Figyelt kérdés
Bármi ilyen és hasonló! Esetleg vécével, tanári szivatás, osztálytárs, gázos dolgok, stb. Leírnátok?

2012. jún. 7. 16:51
1 2 3 4 5 6
 41/52 anonim ***** válasza:
78%
Az FBI-ra gondolsz? :)
2014. okt. 2. 14:02
 42/52 anonim ***** válasza:
88%
ja arra csak nem tudtam h kell leirni
2014. okt. 8. 23:07
 43/52 anonim ***** válasza:
100%

Mai nap némettanár : Ne nézzél mint újj malac az ólban ._.

Ez nekem soook xd :D

2014. nov. 25. 20:53
 44/52 anonim ***** válasza:
100%

Ez nem iskolai, és lehet, hogy meg sem esett, de bele lehet képzelni iskolai környezetbe is:

-Hány fokon forr a víz?

-120.

-Te hülye vagy? Az derékszög!

:D

2015. jún. 11. 12:22
 45/52 anonim ***** válasza:
100%
Hittanon beszélgettünk a középső padokban a barátnőmmel. A tanár épp szidta az osztályt. Kérdeztem valamit a barátnőmtől, és ugyanekkor, mint később kiderült, a tanár költő kérdésként megkérdezte az osztályt: Hát hülye vagyok én?! A barátnőm az enyémre válaszolt, hogy igen!... Eléggé félreérthető szitu volt...xD
2016. jan. 13. 23:06
 46/52 anonim ***** válasza:
100%
45. vagyok. Azt hozzátenném, hogy a kérdés után totál csend lett, úgyhogy a barátnőm normálnál kicsit halkabb beszédét tisztán lehetett hallani. xD
2016. jan. 14. 19:32
 47/52 anonim ***** válasza:
100%

Ezek a leggázabbak:

Általános 4.-be: Énekelte a diák: "Ha átviszel a dumán, megkóstollak a partján, a dumán, a dumán, MEGÖLLEK a partján"! Haha :D:D

Meg amikor a tancsi azt mondta "A villanyáramot tenyésztik"!

És ötödikbe meg: Az egyik tanár azt mondta mérgében(egy diák a széket lóbálta feladat helyett), hogy "Rakd le azt az asztalt!"

Meg, hogy a papírokat nem ne szórja le, hanem ne sz....rja le!!!!

Búzatermesztés helyett ßuz....termesztés.

Hatodikba: Fotózkodás helyett pofozkodást mondott a tanárnő!

7.-be meg az történt, hogy: Amikor az osztálykiránduláson valaki azt mondta, hogy ott vannak a csigák, akkor valaki azt kérdezte, hogy "Mik? C....nyok?"

Meg volt olyan is, hogy azt mondtam, hogy h..ye cipzár, és akkor valaki félreértette, hogy h....ye c....ny

2017. okt. 18. 10:09
 48/52 anonim ***** válasza:
100%
Amikor gimiben megláttot 2 fiú zuhanyzás közben és nagyon szégyeltem magam mikor kiderült hogy már többször is néztek és mindent tökéletesen láttak
2019. szept. 4. 17:06
 49/52 anonim ***** válasza:
100%
Öcsém sulijában, mint annyi helyen, amikor még nem volt a beltéri dohányzástilalom, sokan a WC-re jártak ki bagózni. Egyszer a tanár a szünetben vigyorgó fejjel ment be a WC-be, hogy most fülön csíp pár bagóst. Benyitott, nem talált bent senkit! (Mivel az iskola folyosója kis méretű téglalap alakú, és nem a szokásos hosszú, ezért sokan álltak közel hozzá, és röhögtek utána a csalódott arcán, amikor pofára esett.)
2019. szept. 5. 17:03
 50/52 anonim ***** válasza:
90%

Gázos dolgok a szó szoros értelmében, mikor osztálytársam telefi.....gotta a temet és rám kente, én meg égtem, mint a rongy, a többi meg röhécselt...

Meg mikor véletlen rásza.............tam a WC-tetőre, annyira kellett, na ez is elég gáz volt.

Amikor párba kellett dolgozni, és a végén azt mondta a tanárnő, h oké, be lehet fejezni a párosodást. :D:D=D=D De nem vicc, tényleg...

És amikor a tanár azt mondta, h adtam a sza......nak egy pofont.

Hirtelen ennyi jutott eszembe!

20N

2019. szept. 8. 10:12
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!