Volt már suliban kellemetlen/vicces/tanári beszólás/veled történő vicces dolog?
Mai nap némettanár : Ne nézzél mint újj malac az ólban ._.
Ez nekem soook xd :D
Ez nem iskolai, és lehet, hogy meg sem esett, de bele lehet képzelni iskolai környezetbe is:
-Hány fokon forr a víz?
-120.
-Te hülye vagy? Az derékszög!
:D
Ezek a leggázabbak:
Általános 4.-be: Énekelte a diák: "Ha átviszel a dumán, megkóstollak a partján, a dumán, a dumán, MEGÖLLEK a partján"! Haha :D:D
Meg amikor a tancsi azt mondta "A villanyáramot tenyésztik"!
És ötödikbe meg: Az egyik tanár azt mondta mérgében(egy diák a széket lóbálta feladat helyett), hogy "Rakd le azt az asztalt!"
Meg, hogy a papírokat nem ne szórja le, hanem ne sz....rja le!!!!
Búzatermesztés helyett ßuz....termesztés.
Hatodikba: Fotózkodás helyett pofozkodást mondott a tanárnő!
7.-be meg az történt, hogy: Amikor az osztálykiránduláson valaki azt mondta, hogy ott vannak a csigák, akkor valaki azt kérdezte, hogy "Mik? C....nyok?"
Meg volt olyan is, hogy azt mondtam, hogy h..ye cipzár, és akkor valaki félreértette, hogy h....ye c....ny
Gázos dolgok a szó szoros értelmében, mikor osztálytársam telefi.....gotta a temet és rám kente, én meg égtem, mint a rongy, a többi meg röhécselt...
Meg mikor véletlen rásza.............tam a WC-tetőre, annyira kellett, na ez is elég gáz volt.
Amikor párba kellett dolgozni, és a végén azt mondta a tanárnő, h oké, be lehet fejezni a párosodást. :D:D=D=D De nem vicc, tényleg...
És amikor a tanár azt mondta, h adtam a sza......nak egy pofont.
Hirtelen ennyi jutott eszembe!
20N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!