Volt már suliban kellemetlen/vicces/tanári beszólás/veled történő vicces dolog?
Van egy tanárunk (ének) aki kicsit nagyon fel szokott idegesedni...mindenki várja az óráit, mert jokat lehet röhögni..
Egyik ének órán:
diák: de én nem csináltam semmit..
tanár: NA TAKARODJ KI MERT MEGTÉPLEK!!
Énektanárunknak voltak a gimiben fárasztó poénjai, párat leírnék.
-Ne vihorásszon maga ló!
-Ne vigyorogjon, mint a pék kutyája a kiflire4
-Kedves bátyám, ponyvaregényt olvas ott a hátsó sorokban. Akkor legyen szíves csukja be!
Utolsó óra volt az énekóra, ezért óra végén így szólt a tanár: Ha előbb elengedem a cselovékokat (cselovék oroszul ember), akkor harci ordításuk felveri a pagony csendjét, és feldöntik a kapuban álló igazgatóságot.
Töriórán:
Tanár:- Mit gyűjtöttek az ősemberek?
Csend után osztálytársam: Kiflit, zsemlét XD
Tanár a gyereknek, ca. 6.-ban szól, mert sokat mocorog.
Másik srác beszóL. Biztos időváltozás lesz.
Tanár: Nem is tudtam, hogy ilyen jó szamár vagy.
Másik: Már UL, de akkoriban még nem hallotuk ezt a fogalmat (a 80-as évek közepén). A gyerek a másiknak azt mondta, hogy "Kapd be a...!" Mire a tanárnő beleiratta az ellenőrzőjébe, hogy nemi szervét étkezési célra ajánlotta fel osztálytársának.
Tanár: hogy hívják a középkort másképp?
Diák: gonoszkor...
Német tanár: a sie nagy ass-al...vagyis nagy s-el! (kis s-el=ök; nagy s-el=maga)
Diák: de sisi azért halt meg, mert üldözték a paparazzik, és nekiment egy hídnak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!