Volt már suliban kellemetlen/vicces/tanári beszólás/veled történő vicces dolog?
nyelvtanóra:
az állandó határozót ismételtük.
tanár: beletörődik. valaki fejezze be a mondatot! beletörődik a...(biztos a "sorsába" befejezést várta)
diák (valszeg félrehallotta): a kenyérbe!
ezen mindenki szakadt...és ezzel az egész óra komolyságának lőttek. és természetesen mi jött? kifejezéseket diktált a tanár.
az osztály száját beharapva remegett a visszafojtott röhögéstől, de amikor a tanár elkezdett diktálni, akkor mindenki robbant.
tanár: beletanul
diákok kórusban: A KENYÉRBE!
tanár: rajong
diákok: a kenyérért!
ez így ment egy darabig. aztán mondatok jöttek. és természetesen legtöbben önkéntelenül az állandó határozó helyére (bármi is volt az) a kenyeret írták. én is csak később vettem észre.
"ne félj a kenyerektől!"
"a lottózók bíznak a kenyerükben"
satöbbi xD utána németóra jött, és akasztófáztunk, egyik diák kiment és felírta a betűk helyét...és természetesen milyen szóra gondolt? brot, bakker :'D
Töri tanárunk:
Kidoblak a csukott ablakon.
Meg az Isten bocsásson meg.
+ Sz@r van a palacsintában.
Fizika órán:
-Tanárnô:Ha balázs beleül a meleg vízbe melyik test fog megedni?
-csoportok (4-5-en ültünk egy csoportba):A meleg víz.
Ezt azért mondtuk,mert az a gyerek olyan féle dolgokat próbál csinálni a saját nemével.
Töri aranyköpések miért volt a Nándorfehérvári déli harangszó:az emberek tudják hogy mikor menjenek ebédelni.
Másik osztályba voltam milyen a nagykunság:A felelő gyerek megszólal szép és zöld .
Civilizáció dolgozat: (magyarra fordítom) ki alakította ki a grand kanyont : martin luther king
Hol van amerika : európában
a töritanár suttogot mert be volt rekedve.mi meg tátogtunk neki erre ideges lett és egy erős dogát íratott
Még alsóban volt hogy osztálytársamnak hangosan kellett olvasnia és golyózápor helyet gólyazáport olvasott na ott szakadtunk...
meg régi matektanárunk egy Hanna nevű lányt le Hondázott Xd szegény lány de a tanár meg hogy lehet ennyire hülye ??? Naa meg Roxána nevű osztálytársamat le Rexónázta :'D
épp iskolai előadás volt és az én osztályom adta elő még 7.-ben a műsort és mindenki normál hangerővel mondta a szöveget vagy mikor kiabálni kellett felemelte a hangját én meg már annyiru untam és fáradt voltam hogy akkorát üvöltöttem hogy még az utcán is hallani lehetett ( nem vicc komoly) és ott röhögtek rajtam én meg észre sem vettem csak bámultam a földet ...
anyukám története : óra volt és egy köpködős tanár volt bennt náluk erre anyum kinyitotta az esernyőt XD
matekoran a tanar mond egy szoveget erre az osztaly egyik nagymenoje mondja a tanarnak tanarba elismetelne?nemhalottam.a tanar elmondja megegyszer erre a gyerek leesik a szekrol es lefejeli a mellette levo szekrenyt mindenki rohog a gyerek felul es o is elkezd rohogni kerdezi a tanar rohogve :Mark,te ilyenkor beteg vagy?a gyerek rohogve bologat:aha.
a tesom meselte hogy hogyan vertek at a tanart:a tanar ora elott kiment wcre a tesom es a haverjai a taskajaba betettek egy szappant a tanar bejon keresi a taskaban a tollat es kivette a szappant fel perc csond aztan a tanar megszolal :hogy kerult ez ide .tesom:biztos loptad
tanar erre meg mondja en nem loptam el ujbol a tesom:nemcsak tolvaj vagy de hazudsz is?XDXD
tesom haverja vett egy koxsit lefenykepezte kivulrol belulrol tesom kérdi :mér van ebbe széna mien kocsi ez oszt.társ tyukol XDXDXDXDXD
ma feleltett termeszetbol a tanar kerdezi a gombak reszeit nem tudtam ra valaszolni mer akkor pont beteg voltak mikor a gombat tanultuk.
tanar:ebbiájnak(nem tudom h kell irni) keszulsz?
en:nem
tanar:pedig mindent ugy kell kiszedni beloled XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!