Szerintem túl tökéletes vagyok. Az egyetlen hibám, hogy nincs hibám. Szerintetek ez rossz?
Figyelt kérdés
34 éves férfi vagyok, külföldön zenélek és élek (U.S.A), jól nézek ki, van egy fantasztikus feleségem, rengeteg barátom aki tényleg kiáll értem, és mindezek mellett van 3 bankkártyám hatalmas összegekkel, ami az unokáim megélhetésére is bőven elégnek bizonyulnak majd. Szerintem a Walk Of Fame-n is már kezdik előkészíteni helyem..
Vélemény? Szerintem azért valamit tudok, amit sokan mások nem! :))
2012. jún. 1. 13:41
11/13 anonim válasza:
A beképzeltség az egy elég nagy hiba.
De téged ez nem érdekel mert egy 10 éves kisfiú vagy aki nagyon unatkozik. :)
12/13 anonim válasza:
Te tökéletes vagy, én meg olyan sokoldalú, hogy az már gömb.
13/13 A kérdező kommentje:
Igazatok van, szóval menjen mindenki a p*csába Velem együtt! xDD :D Na szevasztok! :D
2012. jún. 3. 20:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!