Szerintem túl tökéletes vagyok. Az egyetlen hibám, hogy
nincs hibám. Szerintetek ez rossz?
Figyelt kérdés
34 éves férfi vagyok, külföldön zenélek és élek (U.S.A), jól nézek ki, van egy fantasztikus feleségem, rengeteg barátom aki tényleg kiáll értem, és mindezek mellett van 3 bankkártyám hatalmas összegekkel, ami az unokáim megélhetésére is bőven elégnek bizonyulnak majd. Szerintem a Walk Of Fame-n is már kezdik előkészíteni helyem..
Vélemény? Szerintem azért valamit tudok, amit sokan mások nem! :))
Kíváncsi lennék, hogy ha történne pár trauma veled, milyen gyorsan állnál talpra. Az is lehet, h bediliznél. Szerencsés vagy és beképzelt, nem tökéletes.
2012. jún. 1. 13:48
2/13 A kérdező kommentje:
Trauma, Te Kedves nem ért engem. Inkább néhány rossz élmény, de mivel olyan fantasztikus vagyok, hamar túltettem magam a dolgokon. Mert megoldottam Őket. :) És igenis tökéletes vagyok! Nem értem miért irigykednek az emberek..
2012. jún. 1. 13:52
3/13 anonim válasza:
Neked bejött az élet, szuper. Nem tudom, mennyire megérdemelten, de nem is számít.
2012. jún. 1. 13:53
4/13 anonim válasza:
Jól nézel ki?Hát akkor küldj egy képet,hogy hadd bizonyosodjunk meg rólla,mert az is lehet,hogy a szüleid hazudtak neked,és ronda vagy mint az állat...Komolyan nem sértő szándékkal irok,de vegyél vissza a kénnyeségedből,mert eleinte azt hittem valami lány irt ki ilyen kérdést.
2012. jún. 1. 13:55
5/13 anonim válasza:
Én ugyan nem irigyellek. Hány óra van most nálatok? Mért itt esz a fene, ha olyan jó dolgod van?
2012. jún. 1. 13:56
6/13 anonim válasza:
Kedves válaszolók: csak nekem tűnt fel, hogy ez humor kategória? Egy kicsit vegyetek vissza a depresszióból és a pesszimizmusból vagy menjetek át más kategóriába sírni.
Kérdező: Tökéletesnek születni kell, de mivel már van egy hibád - az hogy nincs hibád, ezért már nem számítasz tökéletesnek. Bár dicséretes, hogy csupán 34 év alatt sikerült ennyire megközelítened az én szintemet, úgyhogy ne csüggedj - még pár évszázad és talán engem is túlszárnyalsz.
2012. jún. 1. 14:29
7/13 anonim válasza:
De neked is vannak hibáid csak gondolom most minden rendben van és nem látod őket.
Miért a humor kategóriába írtál ?:D
2012. jún. 1. 14:30
8/13 anonim válasza:
Én még nálad is tökéletesebb vagyok.Ha hiszed,ha nem.Nincs nálam tökéletesebb ember ezen a bolygón.
2012. jún. 1. 16:01
9/13 anonim válasza:
Az egész kamu mivel mi is a kategória? Valaki unatkozott?
2012. jún. 1. 20:09
10/13 anonim válasza:
Ráadásul még ha ugyan tényleg ilyen lenne az életed akkor nem menőznél vele szóval itt egy hibád. Valamint ha ilyen az életed akkor éld és ne csak írd!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!