Mi volt eddig barátod tanárod stb. legjobb beszólása vagy aranyköpése?
Angol órán tanár odaszól osztálytásamnak:
-Balázs.Hogy mondod angolul hogy elestél?
- Őőő.. I'm puff.
dölt mindenki a röhögéstől :D
Ofő órán két osztálytársam levelezett. Tanár észrevette, elvette a levelet, és felolvasta az egész osztálynak :D
Ez állt a levélbe:
Nah akkor holnap aludhatok nálad?
Oh igen, perszeh, deh el ne felejtsd hozni a fürdőruhád, mint tegnapelőtt, mert a hugom többször nem fogja odaadni a fürdőruha alsóját...
Oh adja már kölcsön, mert az én fürdőruhám kilyukadt...
Hát majd (...)
Itt lett vége. Nah deh a csattanó: két fiú osztálytársam levele volt... :S :D
Társadalomismeret óra:
-Károly! Mit csinálnak Esztivel a pad alatt?
(röhögés)
-Ööö...csak..kölcsönadtam a tollamat!
-Nocsak, maga így hívja?
(nem részletezem)
Biológia tanár:
"Párválasztásnál kérdezzük meg, a fiúk esetében, hogy volt-e mumpszos, a lányok esetében, hogy volt-e rózsahimlős, AIDS-e és hogy van-e jól kereső állása."
Nálunk általános iskolában a töri tanár az egyik göndör hajú osztálytársamat mindig úgy hívta,hogy "Loboncos"...Aztán volt olyan szituáció,hogy a középasulis német tanárom egyszer azt mondta,hogy de jó lenne,ha egyszer bejönne az osztályba és úgy köszönnénk neki,hogy "Szia Charlie!"(Mivel lányosztályba jártam,és a Charlie angyalaiból merítette az ötletet).Aztán szerenádkor rábeszéltük,hogy menjen fel,öltözzön át és jöjjön el velünk bulizni.Amíg átöltözött,mindenki elbújt a parkolóban.Lihegve siet le a lépcsőházban,kiér az ajtón,sehol senki.És akkor mindenki egyszerre:Szia Charlieee! :) Ez csak egy jó szituáció volt,akkor vicces volt.
Középsuliban padtársamnak beszólt egy nagydarab osztálytársam,mire a padtársam azt mondta neki,hogy "Mit pofázol Te tulok?" :D
Nemrég történt kémiaórán:
tanár:Ti akkora sík hülyék vagytok, hogy komolyan mondom. Tisztára mint ha parasztok közt lennék. Hülye parasztok vagytok.
egy gyerek hátulról:De tanárnő kérem mii neem parasztok vagyuunk hánem cigányok.(kicsit sok a kisebbségi az osztályba, de nagyon lehet rajtuk röhögni.)XD
matektanár: És akkor látjátok hogy kell a jelölni a koordináta-rendszerben? Így kell egyet jobbra egyet balra.
gyerek:Tanárnő melyik az ember jobbkeze?
tanárnő: Hát az amelyikkel eszem a kanalat. (itt készek voltunk, a tanár nem tudta tovább tartani az órát.
ugyan az a tanár: Idefigyeljetek ha most nem hagyjátok abba akkor átváltozok egy rohadt ronda boszorkánnyá felülök a seprűmre körberepülöm az osztályt és mindenkit jól seggbe.. és itt hagyta abba mondatot mert rájött hogy kicsit félreértelmezzük :D
gyerek órán egy kicsit csúnyán beszélt és a tanár felvette a stílusát. XD nagyon nagy volt. Máskor pedig a gyerek elejtett valamit a tanár erre: Ne zavard már az órát. Most azt szépen vedd föl de B@zdemg nélkül... a gyerek már éppen készült mondani(lehet hogy ez így nem olyan vicces de akkor nagyon az volt.)
ugyan az a tanár:
az egyik tanár nem magyar származású, ezért kicsit nehezen megy neki a magyar, az egyik órán lapokat akart kiosztani nekünk, de nem jutott eszébe a "lap" szó neki (nála ez normális, ha 1-1 szó nem jut eszébe), ezért csak ennyit mondott:
"-Na akkor én osztom..." de itt megakadt pár pillanatra, kzben halkan odaszóltam padtársamnak: "Az észt". Kicsit se kezdtünk el röhögni XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!