Mi volt eddig barátod tanárod stb. legjobb beszólása vagy aranyköpése?
Fizikatanárom feletetés közben:
-Tanár én nem tanultam.
-Nem baj, az egyesért meg kell szenvedni!
Egyszer kémia órán megkérdezték, hogy mi az az égés én meg büszkén mondtam, hogy oxigénnel való közösülés. Egyesülést kellett volna, de hát ez jutott eszembe.
A másik meg infón az egyik osztálytársam szólt a tanárnak, hogy nem működik a monitor. Erre a tanár: "Ha bekapcsolod, úgy jobban működik."
magyartanár év elején sorolja a kötelezőket. felírja a táblára: Romeo és Judit xD
a töritanárunk nagyon nagy forma:D most nem jut eszembe semmi de rajta egész évben röhögtünk^^
magyartanár:
és józsef attila 7x volt öngyilkos.
hát a követekező jelenet a temetőben játszódik. Megszólalok a barátnőmnek: Te Kitti hogy itt milyen kihalt minden:)
Ezzel kiérdemeltem 2008 legjobb beszólása címet:DDDDDDDDDDDD
Tanuló kérdezte a jogtanárnőtől:
-Mit kapunk, ha egész véletlenül kidobjuk a szerbtanárt a 3. emeletről?
-Elismerést, mert nincs 3. emelet
xD
nekünk 1 srác kicsit hangosabban tüsszentett a megszokottnál(direkt)és erre a tanár:Béla!!!
erre béci:tanár bá de én csak tüsszögtem.erre a tanár:jó de lehet normálisan is nem kell főműsoridőben!!(egyébként ezen a tanáron egész évbe röhögtünk,elkezdtünk 1 füzetet Bála bá aranyköpései címmel.már félig van)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!